- 2 Kasım 2015
- 41
- 9
- 1
- 30
Gittim canim simdi bak gecen ayin yani kasimin 6 sinda adet oldum en son yani bugun olmam gerekli normalde adetlerim duzensiz uc bes gun sasabiliyo o yuzden gecikmelere bakmak istemiyorm ama adet olcagima dair belirti yok gbi yanii bilmiyorm ilac tedavisi goruyodum iliskiye girdigimde dr bi sorun olmaz ama oncelikle mantar enfeksiyonunu gecirmemiz lazim demisti kasinti vs gecmisti agri falanda yoktu yani tahminen 5 gun falan kullanmistm ilaclari iliskiye grdigimizdeson adet tarihin neydi ? yumurtlama tarihin 28 kasım ise 12 aralıkta adet olman gerekiyor. sen 6 aralık diyorsan yumurtlama günün daha önceydi o zman ? yumurtlama gününden 14 gün snra adet olunuyor canm . enfeksiyon geçmeden mi ilşki yaşadınız ? doktora gittin mi ? enfeksiyon geçmedi ise eğer bu yaşadığın belirtiler enfeksiyon yüzünden de olablr. aşırı enfeksiyon mide bulantısı da yapar. daha önce bende enfeksiyon geçirdm doktra gttim 2 ay hamile kalmak yasak demşt tedavi etmişti..
31 gün geçmiş sen bir test yap evde hayırlısı olsn inşallah :)Gittim canim simdi bak gecen ayin yani kasimin 6 sinda adet oldum en son yani bugun olmam gerekli normalde adetlerim duzensiz uc bes gun sasabiliyo o yuzden gecikmelere bakmak istemiyorm ama adet olcagima dair belirti yok gbi yanii bilmiyorm ilac tedavisi goruyodum iliskiye girdigimde dr bi sorun olmaz ama oncelikle mantar enfeksiyonunu gecirmemiz lazim demisti kasinti vs gecmisti agri falanda yoktu yani tahminen 5 gun falan kullanmistm ilaclari iliskiye grdigimizde
Yok yanma falan yok cnm ya bende cok uzuluyorum olmadgi zaman hemen test yapmak istemiyorm gunum gecsin diye bekliyordm ya aklima takiliyo iste yani orda neden 12 sinde yaziyo normalde son adet oldugum tarih kasimin 6 siyken ?B Boyrazmevsim yanlız şöyle bişey de var son adetin 6 kasım diyorsun benm de 4 kasımdı ve 1 aralık bat günümdü. bat günümde adet olmadm belirtiler yaşadım. ve şuan hamileyim. sende bir test yaptır . enfeksiyon belirtisi var mı ? afedersin tuvaletini yaparken yanma falan ?
canım takvimin karışmıştr günü gününe adet olmuyorsan yanlş hesaplamıştır . bende takvim kullanıyorm ben onn sayesnde yumurtlama günümü buldm ve şuan hamileyim çok şükür. bende daha önceki denemelerimde hep hamileym sanp test yaptm negatif çıktı hatta bu adetmde de adetten 3 gün önce erken gebelk testi yaptm negatif çıkmıştı çok üzülmüştüm . adetim 3-4 gün gecikti normal testlerdn aldım yaptm çift çizgiyi çok belirgin bi şeklde gördm çok şükür :) senn için de hayırlısı olur inşallah :)Yok yanma falan yok cnm ya bende cok uzuluyorum olmadgi zaman hemen test yapmak istemiyorm gunum gecsin diye bekliyordm ya aklima takiliyo iste yani orda neden 12 sinde yaziyo normalde son adet oldugum tarih kasimin 6 siyken ?
Ayni sorun bende de oluyor genelde canim ve ben de ilac icmiyorum gebelik dusundugumuz icin. Agrilarina pozitif bakmaya calis ya da istersen bi dr.a gorun cok sikayetciysen..Benim bat yarin ama kasiklarimda agri basladi, her ay ayni sorunu yasiyorum adet sancim cok agir oldugu icin aslinda belirtier baslar baslamaz ilac alirim ama bebek istedigimizden beri belki hamilelik belirtisidir diye emin olana kadar bekliyorum. Bu sekildede agrim cok oluyor ne yapmaliyim sizce?
ben tam 4l kez pozf idrar testi gordum ryamda ama bugun Kirmizi kart kizlarGunaydin kizlarr ates 37.yunus_ciklet shoji
Ayy bu gece ruyamda gebelik testi yapiyodum ve hamile oldugumu ogreniyodum Allah'imm cok guzel bi duyguydu ya ruya da olsa tatmis olduminsallah Rabbim o duyguyu hepimize yasatir gercekten
umarim seninki tutumustur canim atesin yyksek masallahGunaydin kizlarr ates 37.yunus_ciklet shoji
Ayy bu gece ruyamda gebelik testi yapiyodum ve hamile oldugumu ogreniyodum Allah'imm cok guzel bi duyguydu ya ruya da olsa tatmis olduminsallah Rabbim o duyguyu hepimize yasatir gercekten
Yumurtlamadan once de yuksekti simdi yine yuksek bakalim insallah biseyler olur adetime var daha.. Senin de bunyen mi hazirlaniyor acaba iki gun onceden adet olmussun onceden olmazdi diyosunAtes yuksek umar
umarim seninki tutumustur canim atesin yyksek masallah
hakkında hayırlısı olsun bi daha ki aya inşallah canımben tam 4l kez pozf idrar testi gordum ryamda ama bugun Kirmizi kart kizlar
Günaydın canm birşey sorabilir miyim. Benm son adet tarihim 30 ekim. 5gunde gecti hala adet olmadım. Bu sabah ölçtm atesımı 36.4 nedemek bu sence. Hergun ölçüyorm en az 36.2 çıkıyoryunus_ciklet shoji gunaydinn kızlar internetim yoktu giremiyordum
25 kasim 36.1
26 kasim 36.5
27 kasim 36.4
28 kasim 36.4
29 kasim 36.4
30 kasim 36.6
1 aralik 36.5
2 aralik 36.6
3 aralik 36.9
4 aralik 36.7
5 aralik 36.4
Bugun olcemedim memlekete geldim bat carsamba ve ben yarin doktora kontrole gitmeyi dusunuyorum idrar testi yaptim negatif cikti hicbir belirtim yok akintim adet olcak gibi cok az sadece sol kasigim arada bir segirme gibi oluyor o kadar bu ayda olmadi bence hakkimizda hayirlisi14 aralik dogum gunum eger hamileysem cok guzel bir hediye olcak rabbim gonlumuze gore versin insallahh
Günaydın canm birşey sorabilir miyim. Benm son adet tarihim 30 ekim. 5gunde gecti hala adet olmadım. Bu sabah ölçtm atesımı 36.4 nedemek bu sence. Hergun ölçüyorm en az 36.2 çıkıyor
Canm 2 defa yaptm negatif cıktı. Ama gec dollenme olabilir dıyo nette. Bir de düşük değil mi sizce 36. 4 veya 2filan hamilelikte dha yuksek olmuyo mu ateşCanim ben tam emin degilim ama hamile olmasan atesin dusuyor diye biliyorum test yaptin mi sen hamile olabilirsin
Hcg yap atesin yukselmesi lazim eger hamiles isen.Canim ben tam emin degilim ama hamile olmasan atesin dusuyor diye biliyorum test yaptin mi sen hamile olabilirsin
Atesin yukselmesi gerekiyor canimGünaydın canm birşey sorabilir miyim. Benm son adet tarihim 30 ekim. 5gunde gecti hala adet olmadım. Bu sabah ölçtm atesımı 36.4 nedemek bu sence. Hergun ölçüyorm en az 36.2 çıkıyor
Artk kan testini yaptrp hayal kırıklığındn sıkıldım ya. Yükselmesi derken kac olması gerekiyorAtesin yukselmesi gerekiyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?