• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bat erken geldi @perihan08 shoji shoji gibigibiyim gibigibiyim kiizi kart neden erkn geldi anlamadim 2 gun once hic olmazdi?
canım benim de geçen ay 2 gün gecikmişti sanırım bu mevsimlerde biraz dengelerimiz şaşırıyo endişelenme hiç o konuda.. Hayırlısı olsun.. Biliyosun pes yok yola devam hamile kalmadan gitmiycez bu forumdan ;)

canım benim de geçen ay 2 gün gecikmişti sanırım bu mevsimlerde biraz dengelerimiz şaşırıyo endişelenme hiç o konuda.. Hayırlısı olsun.. Biliyosun pes yok yola devam hamile kalmadan gitmiycez bu forumdan :KK66:
vallahi bugün bal tarçın çörekotu kürüne başladım..bakalım yılmak yok

yok canım yapmadım okudum regl 2 günü başlanıyormuş bende bugün başladım.yumurtlamaya yardımcı diye biliyorum ama ben zaten erken yumurrtluyorum zaten bakalım faydası olacak mı?
Olur canım en az 3 gün falan öne gelir haberin olsun.. ovulasyon testiyle falan takip et beklemediğin kadar erken olabilir çatlaman.. Kaçırma sakın ;)

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ? kimler hamile ? ben bugün dr gittim sabah yumurtalıklarıma bakacaktı ama dr yoktu yerinde gün içinde giderim sanırım artık
Günaydın canım ben de çok enerjik ve iyi hissediyorum bugün kendimi.. Güzel bi haftasonu geçirdim belki ondan :) Bi gün inşallah bu sorunun altına "ben ben ben hamileyim" diye bi sürü cevap alırsın :D

Back