- 13 Eylül 2015
- 601
- 2.166
- 113
Aslında hcg yaptırdım çarşamba günü 28di ama tekrar yapmadı doktor pazartesi gel yapalım dediTest yaptın mı canım çıkar şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında hcg yaptırdım çarşamba günü 28di ama tekrar yapmadı doktor pazartesi gel yapalım dediTest yaptın mı canım çıkar şimdi
Gecmis olsun onuzdeki aylara canim benim de 8/12 ama hcg baktim negatif sanirim bende olacagimbat 6 aralikti regl oldum maleseff kizlar![]()
Hcg yapmismiydinBat bugün yani 5 aralık ,bekliyoruz.tüm adet belirtilerim sırasıyla teşrif ettiler.
Her topikte beraberiz:)Hcg yapmismiydin
Evet canim bat larda yakin bende bugun ogleden sonra yaptim negatif bekleyemedim 2 gun daha oldu mu simdiHer topikte beraberiz:)
5gün kala yapmıştım idrar testi canım.negatifti.
kismet canim sogan kuru yaptim umutluydum ama sogan kuru bitmeden basladi regl yarin corek otu bal tarcin deniycem bu defada bakalim artik kismetGecmis olsun onuzdeki aylara canim benim de 8/12 ama hcg baktim negatif sanirim bende olacagim
Evdeysen oluyorda calisirken ugrasamiyor insan kurlerle..kismet canim sogan kuru yaptim umutluydum ama sogan kuru bitmeden basladi regl yarin corek otu bal tarcin deniycem bu defada bakalim artik kismet
:-( hadi ya belki geç döllneme falandır canım bekle biraz dahaBat 2 var ogleden sonra test yaptim negatif canim yaa
E sen hamilesin o zaman yaAslında hcg yaptırdım çarşamba günü 28di ama tekrar yapmadı doktor pazartesi gel yapalım dedi
Gec dollenme rahme gec yerlesmesi degil mi?:-( hadi ya belki geç döllneme falandır canım bekle biraz daha
Umarım öyledir katlandığını göreyim istedim ama test yaptıramadım. Gerçekten de iyi ki burası var. Sizleri seviyorum.E sen hamilesin o zaman ya
çok teşekkür ederim canm darısı hayırlısıyla başına inşallah . dua ediyorum bol bol uzak diyarlardan :) ben adetten üç gün önce falan erken gebelk testi almıştm negatif çıkmıştı adet görene kadr moral bozmayın sabırla bekleyin :)Kizlar merhaba. İki gundur siteye giris yapamiyorum ya siteyle alakali ya da benim telefonumla alakali. Bazen giriyor yorum yapamiyorum bazen hic girmiyor anlamadim sizde de boyle oluyor mu? Neyse, dun atesim dusuktu baya 36.3tu diger gunlere nazaran. Bugunu degerlendirdik bakalim bisiler olcak mi![]()
xiexie cim senin adina cok sevindim darisi basimiza olsun tez zamanda. Dua et lutfen bizlere de
![]()
yunus_ciklet canim hayirlisi olsun dur bakalim belki gec dollenme falan olur kirmizlari gorene kadar bozma moralini. Onlari gorsen de bozma gerci de.
![]()
kaç günde bir adet oluyorsun? yumurtlama tarihin 28 kasım ise 12 aralıkta adet olman gerekiyor. sen 6 aralık diyorsan yumurtlama günün daha önceydi o zman ? yumurtlama gününden 14 gün snra adet olunuyor canm . enfeksiyon geçmeden mi ilşki yaşadınız ? doktora gittin mi ? enfeksiyon geçmedi ise eğer bu yaşadığın belirtiler enfeksiyon yüzünden de olablr. aşırı enfeksiyon mide bulantısı da yapar. daha önce bende enfeksiyon geçirdm doktra gttim 2 ay hamile kalmak yasak demşt tedavi etmişti..Kizlar yardiminiza ihtiyacim var cocuk istiyoruz bu ay tam yumurtlama donemine yakinken enfeksuyon gecirdim mantar ve idrar yolu enfeksyonu gecirdim akabindeyumurtlama gununde iliskiye girdik vesonrasinda... Denemeler oldu yumurtlama gunu kasimin 28 i gozukuyo bi programkullaniyorum takvimim diye bi uygulamaordan takip ediyorm adet gunumu ,yumurtlama gunumu vs simdi kasiklarimda bazen batma tarzinda agri oluyo igne. Batmasi gibi ya sagda yada solda oluyo bu agri belime vuryyor bazen cok gaz sancim oluyo gazim cok oluo goguslerimde bi on gundur falanhassasiyet agri var ozellikle koltukaltlaima dogru gerginler mide bulantisi cok hafiif oluyobazen ama pskolojiktir diye dusunuyorum son adet tarihim kasimin 6 si ve benim bugun adetolmam gerek normalde o kullandigimtakvimde 12 sinde olmam gerektgi yaziyobisey anlamadim( yardimci olurmusunuz?