• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

yaa bence erkekler genelde böyle.. benim eşimde aman çocuğumuz olmazsa olmaz hemen yapalım falan derdinde değil.. hatta benim bi acelem olmasa hiç istemezmiş gibi düşünüyorum.. Biraz müstehçen olucak ama ilk birlikteliğimizden beri o anların rehavetiyle midir nedir bilmem "senle çocuk yapmalıyız", "çocuk yapmasak mı" gibi cümleler kurardı ama sabah uyandığımızda sanki hiç onları söylememiş gibi bi hali vardı :KK70:
Katılıyorum ben bu kadar çok istemessem o illa olsun demez erteler yani sonrada olsa farketmez onun için

kızlar şu kirpik karışması meselesi nedir ya,benim zaten kirpikler hep karışık.Nasıl anlıyorlar vay be..

Günaydın kızlar :) benim bat dündü. Kan testi yaptırmak istedim ama doktorum yoktu başka doktora gittim sinir şey pazartesi yapalım dedi. bende kendi doktoruma giderim dedim. Ama ona da 10 aralıkta randevu alabildim :( sevmiyorum galiba bu hastane işlerini

Günaydın kızlar :) benim bat dündü. Kan testi yaptırmak istedim ama doktorum yoktu başka doktora gittim sinir şey pazartesi yapalım dedi. bende kendi doktoruma giderim dedim. Ama ona da 10 aralıkta randevu alabildim :KK43: sevmiyorum galiba bu hastane işlerini
Kesinlikle bende nefret ediyorum ya kolay gelsin onunda mı gidiceksin artık

Back