- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.230
- 598
Olabilir canım o zaman adet döngün kaç gün?Bu ay 2 kere korunmadık reglden sonra 10. Ve 12 gündü bir umut işte...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir canım o zaman adet döngün kaç gün?Bu ay 2 kere korunmadık reglden sonra 10. Ve 12 gündü bir umut işte...
işte regl olucağım pazar diyor canım zaten üzülmüş onu anlattı yıkarıda..Olabilir canım o zaman adet döngün kaç gün?
Yok ben 10-12. günler dediya ovulasyon hesaplamak için sordum döngüsü kaç gün doğru günlerde mi olmuş diye.. Biliyosunuz adet belirtileriyle gebelik belirtileri çok benziyo birbirine.. Bu kadar erken de testte çıkmayabiliyo..işte regl olucağım pazar diyor canım zaten üzülmüş onu anlattı yıkarıda..
hımm anladım aslında test yaptım negatif diyor ama bazen reglden 3/4 gün sonra bile çıkabiliyor umutsuz ya ondan.Yok ben 10-12. günler dediya ovulasyon hesaplamak için sordum döngüsü kaç gün doğru günlerde mi olmuş diye.. Biliyosunuz adet belirtileriyle gebelik belirtileri çok benziyo birbirine
6 sı mıydı senin canım BAT?benimde kasık ağrım göğüs ağrım var ya şu bat gelsede şu bir kaç günlük stresten kurtulsam gibigibiyim
08/12 da günün hangi saatinde olacağı belli olmuyor beklliyom ya şimdi taaa akşam olurum artık6 sı mıydı senin canım BAT?
BAT günü bi test yaparsın :) bişey kalmamış şurda az sabret canım :) Ben ne yapayım daha 12 gün var08/12 da günün hangi saatinde olacağı belli olmuyor beklliyom ya şimdi taaa akşam olurum artık
dur daha senin yumt yeni çatladı sayılır günler hiç bukadar uzun gelmiordu baklaım salı günüBAT günü bi test yaparsın :) bişey kalmamış şurda az sabret canım :) Ben ne yapayım daha 12 gün var
Valla o beklemelerimiz inşallah bi gün güzel haberlerle sonuçlanacak canım.. hayırlısıyla :) İnanıyorum :)dur daha senin yumt yeni çatladı sayılır günler hiç bukadar uzun gelmiordu baklaım salı günü
inşşşsallahh..canım.Valla o beklemelerimiz inşallah bi gün güzel haberlerle sonuçlanacak canım.. hayırlısıyla :) İnanıyorum :)
28 gün Can'ım test yaptım ama değilim belirtim de yok hayırlısı artık ...Olabilir canım o zaman adet döngün kaç gün?
28 günlük periyota çatlama 14. gün olur canım 12. günki ilişkideki spermlerin 72 saat yaşama durumları var.. Belirtin olmayabilir ama yine de ihtimal var.. Hemen negatif düşünmemeye çalış Moral önemli28 gün Can'ım test yaptım ama değilim belirtim de yok hayırlısı artık ...
ayy en sinir olduğum durum ovulasyon günlerinde aksilik çıkması Benim de önceki ay eşimin 1 günlük iş seyahati vardı.. İnanırmısın çarşamba gidicekti.. Aksilik oldu perşembeye kaldı ve ben perşembe yumurtayı çatlattım! Tabiki birliktelik olamadı.. ama sonra dedim kısmet yani ayarlanmış gibi olmadık aksilik o güne denk getirdi.. İnşallah öyle olmaz ama olursa da kısmet canın napalım olabiliyo böyle şeyler malesef bu arada geçmiş olsun demeyi ihmal etmeyeyim kv 'ye.. inşallah ciddi bişey değildir
neyi var? geçmiş olsun.
zor canım ya Allah şifa versin kızı yok herhalde.Teşekkürler kızlar maalesef kan kanseri ama bir alt türü kemoterapi aldı şimdilik izleniyor ama durumu iyi..
gibigibiyim aynen canım kısmet ama gitmeden ilişki olsaydı belki tutardı
Çok geçmiş olsun canım Allah şifasını versin inşallah en kısa zamandaTeşekkürler kızlar maalesef kan kanseri ama bir alt türü kemoterapi aldı şimdilik izleniyor ama durumu iyi..
gibigibiyim aynen canım kısmet ama gitmeden ilişki olsaydı belki tutardı
zor canım ya Allah şifa versin kızı yok herhalde.
Çok geçmiş olsun canım Allah şifasını versin inşallah en kısa zamanda
Gitmeden denedim de canım tutmadı yaa ben çarşamba gece ilişkiye girdim eşim perşembe gece gitti c.tesi sabaha karşı geldi Denk gelmedi işte ne biliyim
Amin canım inşallah hayırlısıysa olsun bu sefer ovulasyonu da kaçırmadım.. Artık olur veya olmaz kısmet olana kadar azimle devamOlsun canım bu ay tutturucaz inşallah Allahın izniyle
Amin canım inşallah hayırlısıysa olsun bu sefer ovulasyonu da kaçırmadım.. Artık olur veya olmaz kısmet olana kadar azimle devam