• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

işte regl olucağım pazar diyor canım zaten üzülmüş onu anlattı yıkarıda..
Yok ben 10-12. günler dediya ovulasyon hesaplamak için sordum döngüsü kaç gün doğru günlerde mi olmuş diye.. Biliyosunuz adet belirtileriyle gebelik belirtileri çok benziyo birbirine.. Bu kadar erken de testte çıkmayabiliyo..

Yok ben 10-12. günler dediya ovulasyon hesaplamak için sordum döngüsü kaç gün doğru günlerde mi olmuş diye.. Biliyosunuz adet belirtileriyle gebelik belirtileri çok benziyo birbirine
hımm anladım aslında test yaptım negatif diyor ama bazen reglden 3/4 gün sonra bile çıkabiliyor umutsuz ya ondan.

ayy en sinir olduğum durum ovulasyon günlerinde aksilik çıkması :KK43: Benim de önceki ay eşimin 1 günlük iş seyahati vardı.. İnanırmısın çarşamba gidicekti.. Aksilik oldu perşembeye kaldı ve ben perşembe yumurtayı çatlattım! Tabiki birliktelik olamadı.. ama sonra dedim kısmet yani ayarlanmış gibi olmadık aksilik o güne denk getirdi.. İnşallah öyle olmaz ama olursa da kısmet canın napalım olabiliyo böyle şeyler malesef :KK43: bu arada geçmiş olsun demeyi ihmal etmeyeyim kv 'ye.. inşallah ciddi bişey değildir :KK43:
neyi var? geçmiş olsun.

Teşekkürler kızlar maalesef kan kanseri ama bir alt türü kemoterapi aldı şimdilik izleniyor ama durumu iyi..

gibigibiyim gibigibiyim aynen canım kısmet ama gitmeden ilişki olsaydı belki tutardı

Teşekkürler kızlar maalesef kan kanseri ama bir alt türü kemoterapi aldı şimdilik izleniyor ama durumu iyi..

gibigibiyim gibigibiyim aynen canım kısmet ama gitmeden ilişki olsaydı belki tutardı
Çok geçmiş olsun canım Allah şifasını versin inşallah en kısa zamanda :(
Gitmeden denedim de canım tutmadı yaa ben çarşamba gece ilişkiye girdim eşim perşembe gece gitti c.tesi sabaha karşı geldi :( Denk gelmedi işte ne biliyim :(

Çok geçmiş olsun canım Allah şifasını versin inşallah en kısa zamanda :KK43:
Gitmeden denedim de canım tutmadı yaa ben çarşamba gece ilişkiye girdim eşim perşembe gece gitti c.tesi sabaha karşı geldi :KK43: Denk gelmedi işte ne biliyim :KK43:

Olsun canım bu ay tutturucaz inşallah Allahın izniyle

Back