Canım erken gebelik testin var mı varsa yapabilirsin
günaydın canım.göğüsler sancıyoo çok geçiyo şişiyor geçiyor bir garip ruh hali var .kasığım bir ağrıyor bir geçiyor bu sefer ağrılar erken başladı normelde adete 1 hafta var bugün.
tamam o zamanBugün 17. Gün cnm 11. Günden beri yaptım hep ilk günler daha kırmızıydı sanırım o gün çatlamıştı
NEGATİF görmek istemiyorum gününü bekliyorum..Canım erken gebelik testin var mı varsa yapabilirsin
Evet bakalım kısmet.Akıntı herkeste olmuyor ki
test yapmadın mı yerleşke kanaması olabilir.kızlar benim bir kızım var 7 yaşında . 2 yıl öncede gebelik yasadım suyum fazlalaştı ve 8.ayımda bebeğimi kaybeettim karnımda öldüson bir yıl bebek istiyorum ama olmuyodu dr gittik klomene başladım ilk ayda klomen cevap vermedi tekrar klomen kullandım en son 31 ekimde hastaolmuştum olmadım dün test yaptım çift çizgi bugün sabah yaptım yine çift çizgi ama kahverengi lekelenmem oldu bugün ve kasıklarım ağrıyo adetmi olucam hamilemiyim napmalıyım sizce?
Ben düşükten suphelendim canım kırmızı pıhtı gelmistiSen gebelkten suphelenip hcg mi baktirdin yoka agrin vardi da dusukten mibsupheken mistin
ne oldıu peki düşük müymüş?hamilemisin tekrar test yaptın ne oldu?Ben düşükten suphelendim canım kırmızı pıhtı gelmisti
Ayy ne guldum ilahiSenin ateş hep yüksek ateşli hatun seni...hamile kalsan 40 ı vuracak heralde ibre
Canim yok atesolcer saglam da sorun bende sanirim
bekleyelim inşallah iyi haberler alalım.Canim yok atesolcer saglam da sorun bende sanirim
Düşük canım HCG düşüyor zaten doktorda dedi kist varmış doğum kontrol hapı verdine oldıu peki düşük müymüş?hamilemisin tekrar test yaptın ne oldu?
shoji yumurtlama gunu bukadae koyuu degildi.
Sabah silikti canim bu lh testi laboquic iyidir de ben bu isi amladim canim yacnm belki stres yapmışsındır ve bat tarihin ileri katmıştır belki ? yada hamişsin diyorlarki ovulasyon testi hamile kaldığında çift çizgi çıkartıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?