- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
Ama arkadaslar brnim ne mide bulantım var nede göğüs ağrım
Cnm onlar ilerleyen zamanlarda hcg yükseldikçe oluyor
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama arkadaslar brnim ne mide bulantım var nede göğüs ağrım
Cnm tebrik ederim hamilesin biran önce kan testi yaptir değerlerin ne öğrenip doktora gitmelisinMerhabalar, araniza bugun katildim uzun suredir takip ediyordum. Hamile arkadaslara simdiden tebrik ediyorum. 18 aylik evliyim 4 aydir bebek istiyoruz bir kimyasal gebeligim oldu. Bat 3 aralik bugun yaptigim testte siliktr olsa bir cizgi var ama gene kimyasal olmasindan korkuyorum.
Cnm tebrik ederim hamilesin biran önce kan testi yaptir değerlerin ne öğrenip doktora gitmelisin
İçini ferah tut canım dijital testler var onlardan al haftasını gösteriyor biraz pahali ama için rahat etmesini istiyorsanSeni de tebrik ederim canim. Yarin kan vericem idrar da takip ediyorum. Bir defa kimyasal yasadigim icin endiseliyim adet tarihinden once ogrenmistim onu da. Bunu da bugun yaptim.
İçini ferah tut canım dijital testler var onlardan al haftasını gösteriyor biraz pahali ama için rahat etmesini istiyorsan
Canım ben geçen ay bi kere denemistim hamile kaldığım ayda 2 kere bi tane kızım var 8 yaşında o çok istediği için yaptım yoksa düşünmuyorduk üzerimize de çok büyük baskı yaptı :) sen ne zamandır istiyorsun
Merhabalar, araniza bugun katildim uzun suredir takip ediyordum. Hamile arkadaslara simdiden tebrik ediyorum. 18 aylik evliyim 4 aydir bebek istiyoruz bir kimyasal gebeligim oldu. Bat 3 aralik bugun yaptigim testte siliktr olsa bir cizgi var ama gene kimyasal olmasindan korkuyorum.
Merhblr cnm
Bence de hamilesin bat a daha var ve çizgi net bence tebrik ederim
Forumlrda dolaşırken gördüm msjni yazmak istedim
Bizde 3 aydır istioyrz bu ay 4.ay oldu artık 3daha yeni kimyasal geçirdim bende bu ay korunsam mi bilemedm doktor 2 3 ay korun dedi ama hiç korunmak istemiyrm.
Sen kaçıncı ayda kimyasal gecirmstn
tebrik ederim.Gebelik belirtsi 4. haftadan sonraya başlayabilir.Arkadaslar adet günüme 5 gün var test yaptım resimde yükledim bakın silik öizgi sizce hamilemiyim yanılma payı olabilirmi testin
Arkadaslar adet günüme 5 gün var test yaptım resimde yükledim bakın silik öizgi sizce hamilemiyim yanılma payı olabilirmi testin
Canim merhaba ben ilk ayda kimyasal gecirdim degerim 8 den 16 ya sonra da dususe gecti Ve doktorum korun demedi neredeyse cogu kadin yasiyo ama fark edemiyo dedi. Degerin kacti senin canim?stripte cok belli olmuyo sanirim simdi se nova marka testte denedim.
Baya belli cnm inşallah bu sefer seninledr bebisin
Ben adet oldum zannetmstm cnm ama kahve leke geldi kanama başlamadı adetn 8.günü kan verdim 85 çıktı 3 gün sonra 24 çıktı o gece de kanamam başladı.haftaya kontrole gel demişti doktor yarın gidicm bakalm ne diick.
Bana kimyasal demedi ama öyle olması lazım ama girer girmez kaçıncı dusugun demişti daha sonra da 3 ay korunun dediğinde ben saskinca 3 ay mi diyince tabi sonuçta düşük yaptin demişti.anlamadm yani zaten şokta oldgm için bişey diyememstm.int.tn ogreniosnz geliosnz derler yaama yarın konuscm inşallah zaten son gidişim olcgi için başka doktora gitcm sonra
evet aynen ovülasyon ne durumda ? benim de hafif kasık ağrım varGünaydın canım evet baya denedim girmedi haftasonu sonunda düzeldi düzelneyecek diye korktum resmen