- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
E hadi beklemece o zaman. :)Oldu canım o aralıkta oldu hep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E hadi beklemece o zaman. :)Oldu canım o aralıkta oldu hep
Ama yumrtladım sanki çğnkü ilk yaptıklarım daha koyudu şuan daha silik oldu bugünde daha silikse muhtemelen erken yumurtladım demektir 12. Gün tahminenBende erken yumurtladım geçen ay olablir kızlar ama perihan daha yumurtlamadı galiba
Senin bat ne zaman canımGunaydin kizlarshoji
perihan08
yunus_ciklet ates bugun 36.8 yine gec saatte yaptim. Ben bu ay ates olcumuyle ovs. Denk getiremicem galiba ayni saatlerde olcum yapamiyorum
tahmin ederek, takvimi kontrol ederek yumurtlamayi denk getirmeye calisicam bakalim
Oldu canım o aralıkta oldu hep
Kasik agrim falan oldukca degerlendirmeye calisiyoruz bakalim :) Allah bilir artik. Bu ay icimde bi umit var gibi hayirlisi olsunyanlış ben erken yumurtladım kaçırırsın tatlım.
19 aralik canimSenin bat ne zaman canım
Slm kızlar.. Ben malesef geçen hafta tahlil ve muayene sonuçlarımdan çok olumsuz sonuçlar aldım.. 6 ay içinde yumurtalık rezervlerimin bitebileceğini söylediler erken menapoz yani.. Bir de geçen kürtajdan bi kalıntı buldular o da patolojik bi durum oluşturabilirmiş.. Önümüzdeki regl dönemine kadar onu takip edicekler.. Daha sonra eğer bi sorun yoksa bi sonraki regl döneminde ilaç takviyesi vericeklermiş.. Yine de bu 2 aylık süreçte deneyin dedi.. Bakalım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda.. Soğan küründe bugün 5. günüm.. Allahtan ümit kesilmez :) Hepinizi öpüyorum..
Kesinlikle canım allahtan ümit kesilmez moralini yüksek tutmaya çalış inşallah ii sonuçlar alırsın tedavide inşallah gerek kalmadan hamile kalırsınSlm kızlar.. Ben malesef geçen hafta tahlil ve muayene sonuçlarımdan çok olumsuz sonuçlar aldım.. 6 ay içinde yumurtalık rezervlerimin bitebileceğini söylediler erken menapoz yani.. Bir de geçen kürtajdan bi kalıntı buldular o da patolojik bi durum oluşturabilirmiş.. Önümüzdeki regl dönemine kadar onu takip edicekler.. Daha sonra eğer bi sorun yoksa bi sonraki regl döneminde ilaç takviyesi vericeklermiş.. Yine de bu 2 aylık süreçte deneyin dedi.. Bakalım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda.. Soğan küründe bugün 5. günüm.. Allahtan ümit kesilmez :) Hepinizi öpüyorum..
Daha var senin canım hayırlısı bkalım ii değerlendir şimdi19 aralik canim
fsh 17 küsürlerde çıktı ama ona göre söylenmedi bu teşhis çünkü fsh döngüsel inip çıkabilen bi hormonmuş değişebilirmiş aydan aya falan yalnız AMH diye bi hormon testi var yumurtalık rezervini gösteren bi hormon.. 6 ay önce de 1,5 çıkmıştı 2nin altı sıkıntılıymış,bu sefer 0,89 çıktı.. fazla vaktim kalmamış yaniCanım geçmiş olsun FSH mı yüksek çıktı canım
Çok sağol canım inşallah.. deniycez bakalım hayırlısı neyse o olsun :)Kesinlikle canım allahtan ümit kesilmez moralini yüksek tutmaya çalış inşallah ii sonuçlar alırsın tedavide inşallah gerek kalmadan hamile kalırsın
fsh 17 küsürlerde çıktı ama ona göre söylenmedi bu teşhis çünkü fsh döngüsel inip çıkabilen bi hormonmuş değişebilirmiş aydan aya falan yalnız AMH diye bi hormon testi var yumurtalık rezervini gösteren bi hormon.. 6 ay önce de 1,5 çıkmıştı 2nin altı sıkıntılıymış,bu sefer 0,89 çıktı.. fazla vaktim kalmamış yani34 yaşındayım yaa genetik heralde bizde
![]()
Öyle tabi yaşın kaçtı? neden erken menopoz dediler? Hayırlısı Allah verecek olduktan sonra..Slm kızlar.. Ben malesef geçen hafta tahlil ve muayene sonuçlarımdan çok olumsuz sonuçlar aldım.. 6 ay içinde yumurtalık rezervlerimin bitebileceğini söylediler erken menapoz yani.. Bir de geçen kürtajdan bi kalıntı buldular o da patolojik bi durum oluşturabilirmiş.. Önümüzdeki regl dönemine kadar onu takip edicekler.. Daha sonra eğer bi sorun yoksa bi sonraki regl döneminde ilaç takviyesi vericeklermiş.. Yine de bu 2 aylık süreçte deneyin dedi.. Bakalım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda.. Soğan küründe bugün 5. günüm.. Allahtan ümit kesilmez :) Hepinizi öpüyorum..
Ne yazıkki daha önce bi sürü yerde yaptırmıştım canım sonuç hiç değişmedi hep düşük 1 yıldır.. Bu sefer 1'in bile altına düşmüş.. 0,3 zaten menapoz olarak gösteriliyobaşka bie laboratuvarda amh yi bi daha mı yaptırsan cnm. hangi il hangi hastanede yaptırdın cnm
fsh 17 küsürlerde çıktı ama ona göre söylenmedi bu teşhis çünkü fsh döngüsel inip çıkabilen bi hormonmuş değişebilirmiş aydan aya falan yalnız AMH diye bi hormon testi var yumurtalık rezervini gösteren bi hormon.. 6 ay önce de 1,5 çıkmıştı 2nin altı sıkıntılıymış,bu sefer 0,89 çıktı.. fazla vaktim kalmamış yani34 yaşındayım yaa genetik heralde bizde
![]()
Ne yazıkki daha önce bi sürü yerde yaptırmıştım canım sonuç hiç değişmedi hep düşük 1 yıldır.. Bu sefer 1'in bile altına düşmüş.. 0,3 zaten menapoz olarak gösteriliyoHer doktor gibi bu da acele etmeliyiz dedi.. Ankarada Koru hastanesine gidiyorum canım..