- 27 Kasım 2015
- 68
- 50
- 88
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden test yapmıyorsun ?adetim bir gün geçti ve şu an karnıma bastıramıyorum acıyor sizce hamile olabilir miyim
Kızlar 221.4 değer az mi
13/12 canım benimAranızda BAT 08/12 bekleyen var mı?
İnsallah hamilesindir arkadasim onsallag bende hamis kalirim korunmadigimiz halde olmuyor yaaadetim bir gün geçti ve şu an karnıma bastıramıyorum acıyor sizce hamile olabilir miyim
yaklaşın ca belirtiler konusunda paylaşımda bulunalım.13/12 canım benim
Ya benim sorumu da cevapların ama ;(Kızlar merhaba adetime 4 gün var ve ben dayanamayıp kan testi yaptım ve sonucum 10 çıktı sizce hamilemiyim .. 0ve 10arasi çıkan değerler negatif diye biliyorum lütfen bisey söyleyin.. 4 gün nasıl sabretcem hiç bilmiyorum
Saol canım içimi rahatlattın allahım isteyen herkeze versinHayır cnm az değil. Tebrikler cnm
Saol canım içimi rahatlattın allahım isteyen herkeze versin
Ya benim sorumu da cevapların ama ;(
Ya benim sorumu da cevapların ama ;(
İnşallah tatlım yaaa artık adet günümü bekliycem olmazsa ikinci testi yapicam umutlanmak da istemiyorum ama böyle sonuç gelince umutlaniyorum..Ayrıca 10 olan değer üç haftalık değer sen daha o üç haftayı tamamlasaydın ve 10 çıksaydı olumsuz derdim. O yüzden bu sonuç olumlu gibi de duruyo cnm. Unutma 48 saatte ikiye katlaması lazım
Aranızda BAT 08/12 bekleyen var mı?
Kist varmış o bitene kadar doğum kontrol hapı kullan dedi yine düşük yapıyormuş um 3ay gebelik düşünme dediCanım ne dedi doktor
Bat gelmeden dusuk yaptigin nasil anlasiliyor? Gecmis olsun bu arada.Kist varmış o bitene kadar doğum kontrol hapı kullan dedi yine düşük yapıyormuş um 3ay gebelik düşünme dedi![]()
Belirtileri tskip edelim11/12 benimde canim
Testi tekrarla .Ya benim sorumu da cevapların ama ;(