Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

shoji shoji iyice evham yaptın yok be kuzum bişeyin..benim görümcem 1,5 yıllık evli oda akdeniz anemesiymiş aynı şey mi acaba onunkisi kansızlık ama sanırım..
yok canım ya aynı seyler degıl akdenız anemesi zor bi hastalık benımkısı,kan damarlarda akarken rahat akamıyor pıhtılasıyor öyle oluncada bebege kan gıtmıyor bebek öluyor=( ama tedavisi cok basıt ıgne ve hapla duzelıyor.

yok canım ya aynı seyler degıl akdenız anemesi zor bi hastalık benımkısı,kan damarlarda akarken rahat akamıyor pıhtılasıyor öyle oluncada bebege kan gıtmıyor bebek öluyor=( ama tedavisi cok basıt ıgne ve hapla duzelıyor.

Yani sürekli iğne mi vurulman gerekiyor hamilelik boyunca

evet canım ılk duyunca banada cok zor gelmıstı ama sımdı alıstım bunada sukur saglıkla dogsunda vururuz

Aynen canım benim bi arkadaşımda da böyle bir durum oldu ama o 3 ay mı 4 ay mı ne iğne oldu sanırım aynı şeymi bilmiyorum

geçmiş olsun tatlım. Anemi hakkında bilgin varmı ? gebelik zor oluyor diyorlar ama vallahi bizde bişey diyemedik?

Prolaktin ne oluyor acaba doktorlar bile anlamıyorsa biz napalım demi inşallah pazartesi net bişi söyler inşallah

Süt hormonu canım

Hani emzirirken süt korur derler ya ama bazıları duyarız emzirirken hamile kalmış..

İşte emzirirken bu hormon yükseliyormuş ve lohusanın tekrar hamile kalmasını engelliyormuş..

Bende de şimdiden yüksek olduğu için hamile kalamıyormuşum..

Süt hormonu canım

Hani emzirirken süt korur derler ya ama bazıları duyarız emzirirken hamile kalmış..

İşte emzirirken bu hormon yükseliyormuş ve lohusanın tekrar hamile kalmasını engelliyormuş..

dur bakalım değerin yine de çok yüksek değil belki hamileliğe engel değildir Kim dedi hamile kalamazsın diye dr mu? o çok yüksek çıkarsa olur canım.

Süt hormonu canım

Allahım ne kadar enteresan şeyler haliyle tedavi olman gerek tedavisi var anladığım kadarıyla iğne vs yazmışsın yorumlarda uzamadan bitse bari iki üç ay sürmese

Bende sabah kan testi yaptirdim özel olarak saat 14 gelip gelmediği belli olur mus sonucun türkiyede ne güzel ya 1 saate işlem tamam

merhaba arkadaşlar ovulasyon testi ile alakalı soracaktım bişe ... ben 4 gündür yapıyorum ve hep çok silik kırmızılaşmaya başladığı anı mı yoksa kırmızıya dönüşmedenki anlarımı yani ne zamanı değerlendiricem deneyen ve ovu. ile hamile kalan var mı aranızda nasıl oldu ..

Back