yok canım ya aynı seyler degıl akdenız anemesi zor bi hastalık benımkısı,kan damarlarda akarken rahat akamıyor pıhtılasıyor öyle oluncada bebege kan gıtmıyor bebek öluyor=( ama tedavisi cok basıt ıgne ve hapla duzelıyor.shoji iyice evham yaptın yok be kuzum bişeyin..benim görümcem 1,5 yıllık evli oda akdeniz anemesiymiş aynı şey mi acaba onunkisi kansızlık ama sanırım..
yok canım ya aynı seyler degıl akdenız anemesi zor bi hastalık benımkısı,kan damarlarda akarken rahat akamıyor pıhtılasıyor öyle oluncada bebege kan gıtmıyor bebek öluyor=( ama tedavisi cok basıt ıgne ve hapla duzelıyor.
Benimde 3 gün kaldı ve bugün negatifi gördüm.. Mutsuzum...
evet canım ılk duyunca banada cok zor gelmıstı ama sımdı alıstım bunada sukur saglıkla dogsunda vururuzYani sürekli iğne mi vurulman gerekiyor hamilelik boyunca
evet canım ılk duyunca banada cok zor gelmıstı ama sımdı alıstım bunada sukur saglıkla dogsunda vururuz
olabilir.ya degısıyor pıhtılasma oranına hangı mutasyonda oldguna göre ıgne suren artıyor yada azalıyorAynen canım benim bi arkadaşımda da böyle bir durum oldu ama o 3 ay mı 4 ay mı ne iğne oldu sanırım aynı şeymi bilmiyorum
Prolaktin ne oluyor acaba doktorlar bile anlamıyorsa biz napalım demi inşallah pazartesi net bişi söyler inşallahKızlar gebelik yok prolaktin yüksek çıktı kanamayı anlayamadı pZt yine çağırdı iste böyle :)
geçmiş olsun tatlım. Anemi hakkında bilgin varmı ? gebelik zor oluyor diyorlar ama vallahi bizde bişey diyemedik?yok canım ya aynı seyler degıl akdenız anemesi zor bi hastalık benımkısı,kan damarlarda akarken rahat akamıyor pıhtılasıyor öyle oluncada bebege kan gıtmıyor bebek öluyor=( ama tedavisi cok basıt ıgne ve hapla duzelıyor.
peki hangi test uygulanıyor onun için?olabilir.ya degısıyor pıhtılasma oranına hangı mutasyonda oldguna göre ıgne suren artıyor yada azalıyor
Prolaktin ne oluyor acaba doktorlar bile anlamıyorsa biz napalım demi inşallah pazartesi net bişi söyler inşallah
dur bakalım değerin yine de çok yüksek değil belki hamileliğe engel değildir Kim dedi hamile kalamazsın diye dr mu? o çok yüksek çıkarsa olur canım.Süt hormonu canım
Hani emzirirken süt korur derler ya ama bazıları duyarız emzirirken hamile kalmış..
İşte emzirirken bu hormon yükseliyormuş ve lohusanın tekrar hamile kalmasını engelliyormuş..
Bende de şimdiden yüksek olduğu için hamile kalamıyormuşum..
anemı hakkında cok bısı bılmıyorum canım.pıhtılasma ıcın trombofili testı yapılıyor üniversite hastanelerındegeçmiş olsun tatlım. Anemi hakkında bilgin varmı ? gebelik zor oluyor diyorlar ama vallahi bizde bişey diyemedik?
Günaydın canımm naaılsın ateş 35.7 dünde ovu yaptım bi öncekinden daha kırmızıydı muhtemelen bugün tam kırmızı olur diye düşünüyorum bakalım
Daha doktoru gormedimDoktor ne dedi canım kimyasal mı?
Allahım ne kadar enteresan şeyler haliyle tedavi olman gerek tedavisi var anladığım kadarıyla iğne vs yazmışsın yorumlarda uzamadan bitse bari iki üç ay sürmeseSüt hormonu canım
Hani emzirirken süt korur derler ya ama bazıları duyarız emzirirken hamile kalmış..
İşte emzirirken bu hormon yükseliyormuş ve lohusanın tekrar hamile kalmasını engelliyormuş..
Bende de şimdiden yüksek olduğu için hamile kalamıyormuşum..
hadi ozaman kolay gelsin sana :)Günaydın canımm naaılsın ateş 35.7 dünde ovu yaptım bi öncekinden daha kırmızıydı muhtemelen bugün tam kırmızı olur diye düşünüyorum bakalımshoji
Uzulme canim daha on gun var degil mi adetine belki yukselir yaHCG 50den 47ye düşmüş
Okuldayim şimdi öğleden sonra gideceğim inşallah canım bat 7aralikUzulme canim daha on gun var degil mi adetine belki yukselir ya
Doktorla ne zaman goruseceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?