Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

belki de hamile olmayı istediğim için adete yoramıyorumdur :) hayırlısı olsun Allahtan gelen herşey kabulümdür ..
İnsallah oylesindir canim :) sen yine adeti bekle de gebelik cikarsa surpriz olsun asil :) hersey Rabbim'izden, duzenli adet oluyoruz, en azindan adet olabiliyoruz bu da bi sukur sebebi bence. Rabbim hayirlisini versin hakkimizda insallah. ;)

İnsallah oylesindir canim :) sen yine adeti bekle de gebelik cikarsa surpriz olsun asil :) hersey Rabbim'izden, duzenli adet oluyoruz, en azindan adet olabiliyoruz bu da bi sukur sebebi bence. Rabbim hayirlisini versin hakkimizda insallah. :KK66:
kesinlikle çok şükür.. amin canm inşallah hepimiz için en hayırlısı olsun.. :)

Benim adet 6 gun gecti bugun test yapicam..ama cok umutlanmayin 1 erken yada gec olur ayrica adette ne yasiyorsaniz hamilelikte de ayni cok fazla yazip cizip kendinizi umutlandirmayin..Allah ne zaman yazdiysa olacak.oyle yada böyle....

kızlar sabah test yaptım bat 29 kasım sankı sılık cızgı gördum bıde dagıldı gıbı acaba dıyorum?foto atayımda yorumlayın lutfen

shoji shoji sen ölçmeyince ölçesim gelmiyor benim:KK200:

Tatlım valla şimdi hormonlarımı düzeltmem lazım ateş ölçsemde bir faydası olmayacak zaten ama bu sabah merak edip ölçtüm 36,2 çıktı düştü yani vücudumuz bizi yönlendiriyor gerçekten..

Bu arada benim regl 1/12 bekliyordum ya akşam bir hesapladım 14 ünde yumurtladım yani dün tam 14 gün olmuş oldu yumurtlayalı yani reglim tam zamanında gelmiş.. Ben hep önceki aya bakarak hesap yaptım İnsan kendini takip etttikçe anlıyor.

Tatlım valla şimdi hormonlarımı düzeltmem lazım ateş ölçsemde bir faydası olmayacak zaten ama bu sabah merak edip ölçtüm 36,2 çıktı düştü yani vücudumuz bizi yönlendiriyor gerçekten..

Bu arada benim regl 1/12 bekliyordum ya akşam bir hesapladım 14 ünde yumurtladım yani dün tam 14 gün olmuş oldu yumurtlayalı yani reglim tam zamanında gelmiş.. Ben hep önceki aya bakarak hesap yaptım İnsan kendini takip etttikçe anlıyor.
tabi canım ben kaçırıyorum oğlan sabahçı 07.00 de servise biniyor ondan ölçemedim. Ben dedim sana o regl kanması diye.Vucudumu dinliyorum bende daha 08/12 çook var bekleyip göreceğim artık.

Back