- 30 Temmuz 2015
- 341
- 258
- 103
İnsallah oylesindir canim :) sen yine adeti bekle de gebelik cikarsa surpriz olsun asil :) hersey Rabbim'izden, duzenli adet oluyoruz, en azindan adet olabiliyoruz bu da bi sukur sebebi bence. Rabbim hayirlisini versin hakkimizda insallah.belki de hamile olmayı istediğim için adete yoramıyorumdur :) hayırlısı olsun Allahtan gelen herşey kabulümdür ..
kesinlikle çok şükür.. amin canm inşallah hepimiz için en hayırlısı olsun.. :)İnsallah oylesindir canim :) sen yine adeti bekle de gebelik cikarsa surpriz olsun asil :) hersey Rabbim'izden, duzenli adet oluyoruz, en azindan adet olabiliyoruz bu da bi sukur sebebi bence. Rabbim hayirlisini versin hakkimizda insallah.
Kac gun gectikızlar sabah test yaptım bat 29 kasım sankı sılık cızgı gördum bıde dagıldı gıbı acaba dıyorum?foto atayımda yorumlayın lutfen
inşallah hamilesindir :)kızlar sabah test yaptım bat 29 kasım sankı sılık cızgı gördum bıde dagıldı gıbı acaba dıyorum?foto atayımda yorumlayın lutfen
5 gun gecmeden net bilemezsin bosuna yapma adet gecikince bebek rahme tutunma asamasindadir daha net anlasilmaz yani gec dollenmede olurgeçmediki bat 29 kasım
sen at yaptıysan yorumlayalım yinede..o zaman bıraz daha bekleyım
kan sonucum ,1 oysa silik çizgiyi görmüştüm=(sen at yaptıysan yorumlayalım yinede..
tabi canım ben kaçırıyorum oğlan sabahçı 07.00 de servise biniyor ondan ölçemedim. Ben dedim sana o regl kanması diye.Vucudumu dinliyorum bende daha 08/12 çook var bekleyip göreceğim artık.Tatlım valla şimdi hormonlarımı düzeltmem lazım ateş ölçsemde bir faydası olmayacak zaten ama bu sabah merak edip ölçtüm 36,2 çıktı düştü yani vücudumuz bizi yönlendiriyor gerçekten..
Bu arada benim regl 1/12 bekliyordum ya akşam bir hesapladım 14 ünde yumurtladım yani dün tam 14 gün olmuş oldu yumurtlayalı yani reglim tam zamanında gelmiş.. Ben hep önceki aya bakarak hesap yaptım İnsan kendini takip etttikçe anlıyor.
kan sonucum ,1 oysa silik çizgiyi görmüştüm=(
tabi canım ben kaçırıyorum oğlan sabahçı 07.00 de servise biniyor ondan ölçemedim. Ben dedim sana o regl kanması diye.Vucudumu dinliyorum bende daha 08/12 çook var bekleyip göreceğim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?