- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
Canım Tebrikler hamilesin. Bir an önce kan testi yaptırmalısın. Ama 48 saat sonra tekrar yaptırmalısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yurtdisindayim hemen testi yapamiyorsun doktordan randevu alicam da kagit vercek te sonra kan testi yaptircam da doktora getircem :) haftaya ancak biter o islerCanım Tebrikler hamilesin. Bir an önce kan testi yaptırmalısın. Ama 48 saat sonra tekrar yaptırmalısın
Canım regl Kaç gün var yarin mi yoksa benim 2 gün önce yaptım birde akşam üstü idarim çok az ciktigi haldeiyi olur canım güzel güzel haberler alırız inşallah ben de yarını iple çekiyorum ya. bir de ağzım hiç boş durmuyor durmadan bişeyler yiyorum
Tebriklerrr..darisi basima bende 2. Bekliyorum darisi basimiza sen olan belirtieripaylas..Kızlar hamile çıktı 1-2 hafta ama doktorlar battan hesapliyor
bebeğim benim on gün var bat 7 aralık ama dün kan testinde hcg 50.16 çıktı yarın sabah tekrar kan vercem inşallah yükselmiştir. bu sabah idrar testi yaptım o negatifti çünkü çok silikti çizgi. ama okuldan geldiğimde baktım çizgi biraz koyulaşmıştıCanım regl Kaç gün var yarin mi yoksa benim 2 gün önce yaptım birde akşam üstü idarim çok az ciktigi halde
4 hafaliksinKızlar hamile çıktı 1-2 hafta ama doktorlar battan hesapliyor
Hiç bir belirtim yok o yüzden supheleniyo digital olanı aldım sadece dün gece 2 de kalkıp hurma canım istedi 10 tane yedim ben tatlıya hiç yemem normaldeTebriklerrr..darisi basima bende 2. Bekliyorum darisi basimiza sen olan belirtieripaylas..
İnşallah canım hayırlısı tabi senin daha var oyüzden 50 çıkmıştır yarın haberlerini bekliycembebeğim benim on gün var bat 7 aralık ama dün kan testinde hcg 50.16 çıktı yarın sabah tekrar kan vercem inşallah yükselmiştir. bu sabah idrar testi yaptım o negatifti çünkü çok silikti çizgi. ama okuldan geldiğimde baktım çizgi biraz koyulaşmıştı
yazarım yarın canım size zaten burası da olmasa çatlıcam patlıcamİnşallah canım hayırlısı tabi senin daha var oyüzden 50 çıkmıştır yarın haberlerini bekliycem
hayirli olsunKızlar hamile çıktı 1-2 hafta ama doktorlar battan hesapliyor
kızlar ben dayanamayacağım birazdan saat ondan sonra acile gidip kan vercem
ben dün sabah 7.45 de verdim 40 saat falan geçmiş oluyor:)) bende ilkini 21:30 da ikincisini 23:30 da üçüncüsünü 00:05 de vermiştim
test yap canımkızlar bana yardım edermisinz adetime 5 gün kaldı yumrtlama dönemimden snra belim agrıdı sonra sag kasıgım agrımaya başladı şimdi arada agrıyo o kadar cok degil ama batıyo şimdilerde ise sol gösüm şisti dokunamıyorum agrıyor dün yolculuk yaptık mide bulantısından ölüyorum sandım araba tutmuştur diyolar ama bni hiç araba tutmaz annem şimdi belli olmaz hamile oldugun diyor adetin yaklaştıgından dır diyo ama bn adet olmam yakın hiç agrım olmaz adetimin 2. günü başlar agrım acaba psikolejikmi yoksa hamilemiyim :)
benim on gün var dün yaptırdım 50.16 çıktı tatlım korkma varsa çıkar zaten yoksa da en azından ümitlenmemiş olursunama buket buket cok korkuyorum yani çıkmazsa diye cok istiyorum bide acaba cıkarmı daha bes gün var
ama buket buket cok korkuyorum yani çıkmazsa diye cok istiyorum bide acaba cıkarmı daha bes gün var