inşallah peki ben adet mi oldum şimdiiyi prokratinden miş demek düşünce kalacaksın bana inan.
evet canım muhtemel stresten.Bekliyoruz ya ondan..ama sen yinede geç döllenmeyi aklında tut.belirtin olursa hcg tekrarlarsın adetten sonra.İ
inşallah peki ben adet mi oldum şimdi
kahverengi akıntı geçen ay da olmuştu ben de hatta adete yakın siyahlasmisti. Merak ediyorsan bi kan ver bakalım tatlimCanım benimde ovulasyon günüm 20 kasımdı 20 21 22 si ilişkim oldu simdi belirtilerim çok ama adet günüme 8 gün var diye tahlil yaptırmıyordum. 2 3 gün öncede kahverengi akintim geldi
Çıkar mı canım peki 8 gün kalakahverengi akıntı geçen ay da olmuştu ben de hatta adete yakın siyahlasmisti. Merak ediyorsan bi kan ver bakalım tatlim
Neyse yine de sevindim kist mist kanser falan çıkmadığı için heheheevet canım muhtemel stresten.Bekliyoruz ya ondan..ama sen yinede geç döllenmeyi aklında tut.belirtin olursa hcg tekrarlarsın adetten sonra.
tabi canım kesinlikle ilaçlarını nekadar süre alacaksın.Neyse yine de sevindim kist mist kanser falan çıkmadığı için hehehe
Eşim bugün rüyamda gördüm pozitif çıkıyordu bi test yap dedi yaptım tek çizgi çıktıkahverengi akıntı geçen ay da olmuştu ben de hatta adete yakın siyahlasmisti. Merak ediyorsan bi kan ver bakalım tatlim
Rüyamda ben ikiz gordum ama rüya işte :) inşallah gerçek olur canımEşim bugün rüyamda gördüm pozitif çıkıyordu bi test yap dedi yaptım tek çizgi çıktı
Vermedi ilaç 2 tane daha test istedi pZt çağırdı yine bakacak alttantabi canım kesinlikle ilaçlarını nekadar süre alacaksın.
o testleri de kandan mı istedi sen söyledin ama değilmi gebelik istediğini falan hikayeni anlatsaydın bari. Bayan mı dr?Vermedi ilaç 2 tane daha test istedi pZt çağırdı yine bakacak alttan
Ayın 14 ünde yumurtladım sadece o zaman ilişki oldu lekelenme den dolayı bişey yapmadık kievet canım muhtemel stresten.Bekliyoruz ya ondan..ama sen yinede geç döllenmeyi aklında tut.belirtin olursa hcg tekrarlarsın adetten sonra.
Evet bayan anlattım şekerim hepsini o testleri sabahki kan kalmış lb ta ondan baktırdı tekrar pZt alcaso testleri de kandan mı istedi sen söyledin ama değilmi gebelik istediğini falan hikayeni anlatsaydın bari. Bayan mı dr?
işte ogün tuttuysa rahme geç yerleşince lekelenme başlar ya.ondan dedim ama proklatin den dolayı olmaz zaten.diğer değerlerede bakacak dr ona göre tedavi uygulayacak.Ayın 14 ünde yumurtladım sadece o zaman ilişki oldu lekelenme den dolayı bişey yapmadık ki
Bide tsh yüksek çıktı ts3 ts4 istedi galibaişte ogün tuttuysa rahme geç yerleşince lekelenme başlar ya.ondan dedim ama proklatin den dolayı olmaz zaten.diğer değerlerede bakacak dr ona göre tedavi uygulayacak.
ben bunları yaptırdın zannediyordum birkere hepsi tamam dedin sanki öyle hatırlıyormBide tsh yüksek çıktı ts3 ts4 istedi galiba
bugün onlara bakmamış ne uğraştırıyormuş bak işteben bunları yaptırdın zannediyordum birkere hepsi tamam dedin sanki öyle hatırlıyorm
neyse amann iyi olda yeter bunlar artık gereklilik herkezden alınıyor şimdi.bugün onlara bakmamış ne uğraştırıyormuş bak işte
shoji belki tüplere bakacak rahim filmi isteyecek yapılmadıysa..bende geçtim tüm bunlardan sonunda bebiş gelmişti. :) olacak göreceksin.
yok canım rutin kontrol.Herkeze bakılır muayyene bu ilk burdan başlar smear istiyor son bir yıla kadar alınmadıysa iltihap varmı falan diye bakar.Ya bilmiyom canım ya pzt alttan yine bakıcam dedi acaba bişey den mi şüpheleniyor öff delircem yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?