Cnm 0,156 mı yoksa 156 mı
Cnm zaten ovulasyonda çift çizgi çıktığı gün yumurtan çatlamıyo sonraki 24 saat şçinde bir zaman diliminde çatlıyo ve ondan sonra 6-24 saat yumurtan yaşıyor. Sonra bitiii
doktorum yok dedıgıne göre demek 0,156 mıs bende bı sevınmıstım var ya anlatamamAynen 0,156 ise yok ama 156 ise var yani hangisi?
işte kırmızı çift gördünmü çalışmalar yumurtlayacağını biliyorsun ben bilemedim bir kaç gün önce çatlamış oldu benmki böyle.Cnm zaten ovulasyonda çift çizgi çıktığı gün yumurtan çatlamıyo sonraki 24 saat şçinde bir zaman diliminde çatlıyo ve ondan sonra 6-24 saat yumurtan yaşıyor. Sonra bitiii
Canım sonucu haber et muhakkak iş yoğunluğundan yyazamadım ama aklım sendeKızlar günaydın doktora gittim kist yok dedi belki gebelik olabilir dedi ama bugün kanamam adet gibi oldu kızdı neden gelmedin daha önce diye normal değil durumun dedi kan verdim 3 te çıkacak ama korkuyorum ultrason görüntüm
Kuzum öğle aram ancak girebildim ii misin
Kuzum öğle aram ancak girebildim ii misin
İçini ferah tut canım inşallah bişi çıkmaz umudum yerleşme kanaması olması yönünde inşallah öyledirValla hala geliyor regl ama bir garip tortulu tortulu bilmiyorum sonuçları 3 te öğreneceğim artık kist mi bebek mi başka bir hastalık mı göreceğim endişeliyim biraz
Merhaba arkadaslar bisey sormak istiyorum benim bat normalde bugun ama gogus sisliginden baska belirtim yok adet gelmesine yakin kasiklarim agrirdi hicbisey hissetmiyorum atesimi simdi olctum 36.9 sizce gebelik belirtisi olabilirmi yoksa bu ates normalmiİçini ferah tut canım inşallah bişi çıkmaz umudum yerleşme kanaması olması yönünde inşallah öyledir
yerleşkeyse bebek de görünmez bir şey yoksa 10 gün daha bekleyecek geç döllenme olabilir.İçini ferah tut canım inşallah bişi çıkmaz umudum yerleşme kanaması olması yönünde inşallah öyledir
ateşin yüksek. hcg testi yap gebelik varsa çıkar.Merhaba arkadaslar bisey sormak istiyorum benim bat normalde bugun ama gogus sisliginden baska belirtim yok adet gelmesine yakin kasiklarim agrirdi hicbisey hissetmiyorum atesimi simdi olctum 36.9 sizce gebelik belirtisi olabilirmi yoksa bu ates normalmi
Evet bende sasirdim nerdeyse 37 olacak bugunde bekleyeyimde yarin yaptirayimateşin yüksek. hcg testi yap gebelik varsa çıkar.
acayip sıvı akıntım geliyor hasta oldum sandım ama kan değilmiş bakalım yakın demekki
Merhaba arkadaslar bisey sormak istiyorum benim bat normalde bugun ama gogus sisliginden baska belirtim yok adet gelmesine yakin kasiklarim agrirdi hicbisey hissetmiyorum atesimi simdi olctum 36.9 sizce gebelik belirtisi olabilirmi yoksa bu ates normalmi
ya ama çok sıvı kan geliyor sanıyorum her defasında bugun arttı daha fazla ve hasta olmam lazım bugnCnmbenimde öyle olmuştu adettdn önce ve hamileyim. Normalden fazla sıvı akıntım oldu. Lavaboya gidip duruyordum adet oldum sanıyordum. Sendede öyle olabilir cnm
başka bir belirtin var mıydı canım ve hayırlı olsunnn inş bende hamileyimdirya ama çok sıvı kan geliyor sanıyorum her defasında bugun arttı daha fazla ve hasta olmam lazım bugn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?