bence alacaksanız clearblue digital gebelik testi alın . adetten 4 gün önce gayet net sonuç veriyor. bunun haftalık olarak göstereni de oluyr. örneğin bebek 1-2 haftalıksa testte yazıyor. bu marka test kesin sonuç veriyor. ama dediğim gibi adet olmadan 3-4 gün önce kullanılırsa net sonuç veriyor. %99 garanti verildi bu konuda :)
Eczanede satılıyor mu canımbence alacaksanız clearblue digital gebelik testi alın . adetten 4 gün önce gayet net sonuç veriyor. bunun haftalık olarak göstereni de oluyr. örneğin bebek 1-2 haftalıksa testte yazıyor. bu marka test kesin sonuç veriyor. ama dediğim gibi adet olmadan 3-4 gün önce kullanılırsa net sonuç veriyor. %99 garanti verildi bu konuda :)
valla bilmiyorum ben çinde yaşıyorum burda her yerde var ama nette çok okudum araştrdm kullananlar çok bunu türkiyede de kullanan arkadaşlarm oldu. sanırım türkiyede bazı eczaneler satıyor bunu. ama sen netten aldın diğerini , bunu da nette bulabilirsin . fiyatı 19 yada 20tl ama benm yaşadığım yerde yani çinde 50tlEczanede satılıyor mu canım
Cin'de mi yasiyonvalla bilmiyorum ben çinde yaşıyorum burda her yerde var ama nette çok okudum araştrdm kullananlar çok bunu türkiyede de kullanan arkadaşlarm oldu. sanırım türkiyede bazı eczaneler satıyor bunu. ama sen netten aldın diğerini , bunu da nette bulabilirsin . fiyatı 19 yada 20tl ama benm yaşadığım yerde yani çinde 50tl
14. Günde olmuyor mu yani 29 u olmuyor mu canım27/11 senin ovlasyonun hadi hayirlisi
Tamam canım bakiyim bi internetten. Valla bu testlere verdiğim paraya acıyorum negatif çıkıncavalla bilmiyorum ben çinde yaşıyorum burda her yerde var ama nette çok okudum araştrdm kullananlar çok bunu türkiyede de kullanan arkadaşlarm oldu. sanırım türkiyede bazı eczaneler satıyor bunu. ama sen netten aldın diğerini , bunu da nette bulabilirsin . fiyatı 19 yada 20tl ama benm yaşadığım yerde yani çinde 50tl
Evet canım Malesef Çin'de yaşıyorum ve sizin kadar şanslı değilim doktor hastane konusunda :)Cin'de mi yasiyonay bi tuhafima gitti bi an ya pardon
Bende aynı şeklde verdiğim paraya acıdığım için şuan meraktan öldüğüm halde test almıyorm :)Tamam canım bakiyim bi internetten. Valla bu testlere verdiğim paraya acıyorum negatif çıkınca
shoji gunaydin canim ates olcumune bende katiliyorum ayrica insallah senden guzel haber bekliyoruz
18/11regl bitis 36.6
19/11 36.5
20/11 36.4
21/11 36.9
22/11 36.1 ovulasyon koyulasmaya basladi 3 gun koyu oldu
23/11 36.1
24/11 36.1
25/11 36.1
26/11 36.5
shoji tatlım ay hadi inşallah yerleşme kanaması olsun. Kız sen hamilemisin ne içime doğdu birden. Hadi inşallah :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?