canım maalesefki kesinlikle oolur cnm
benim bir kere 35 gecikme olmuştu gittim şüphem var dedim kanda baktı ama alttan da muayyene etti olsa görünürdü dedi kese göremedim dedi.kan da iste ozaman olur.şüphelendiğini söyle tabi.Bana kalsa yaptırmam zaten ama ya yapıcam derse hamillik şüphem odluğunu söyleyeyim dimi
benim bir kere 35 gecikme olmuştu gittim şüphem var dedim kanda baktı ama alttan da muayyene etti olsa görünürdü dedi kese göremedim dedi.kan da iste ozaman olur.şüphelendiğini söyle tabi.
valla ya. aynen canım. bende hep böyle düşünürüm.Hele ilk kontrollerimde bıkmıştom artık o masaya yatıp durmaktanAman yaaa kadınlık ne zor iş
yarın kaçta dr rendavun bize haber olur mu?Aman yaaa kadınlık ne zor iş
Hayir canim duymadim malesef :/ ilk defa duyuyorum bi arastir istersen forumda veya internette bakalim.Sağol canm videosunu izledimde morfoloji icin ozellikle keciboynuzu pekmezi ve kurunu onerdi ve dogal e vitamini tableti kullanin dedi. Duydunmu acaba o vitamini bilgin varmii
nasıl bir test o canım bilgi verirmisinBen hic erken test kullanmamıştım bugün internetten sipariş ettim. İlişkiden 5 gün sonra çıkıyor diyo çok iddialıydı gelsinde onu yapicam diğer gebelik testleri hamile olsak bile çıkmaz simdi. Düşüncesi çok güzel bebislerin ama olmayınca hayal kirikligida çok zor
Canım bende bugün araştırırken buldum gittigidiyorda bi dk sana link atayim minasıl bir test o canım bilgi verirmisin
evet canım sevinirimCanım bende bugün araştırırken buldum gittigidiyorda bi dk sana link atayim mi
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...laboquick-ultra-erken-gebelik-testi-191749072 bunu aldım canimevet canım sevinirim
Yaparlar bence kuzum bi zararı yok hamile olsan bileKızlar yarın için randevu aldım doktordan sizce alttan muayene olur mu acaba?yunus_ciklet perihan08
shoji bence de dr.a soyle gebelik suphen oldugunu. İnsallah kotu bisey cikmaz. Dua edelim de yerlesme kanamasi olsun
9 da canım sabah haber veirim tabikiyarın kaçta dr rendavun bize haber olur mu?
Yaparlar bence kuzum bi zararı yok hamile olsan bile
Sakin ol canım inşallah yoktur bi problem kaçta randevun? Bu arada benim ovu böyleevet öyleymiş stres yaptım biraz daha önce hiç öyle muayene olmadım
Sakin ol canım inşallah yoktur bi problem kaçta randevun? Bu arada benim ovu böyle Eki Görüntüle 1700165
Tamam canım çok sağol benim 11. Gün bugü n bakalım yarın da yapıcam aynı saatteBenimkisine benziyor ama 10
Gunden baslayip kirmizi cift olucsya kadar devam edeceksin benim bugun daha silik cikti yani benvyumurtlamayi kacirdim simdicsen hegun yapmalisin tskip icin.
27/11 senin ovlasyonun hadi hayirlisiTamam canım çok sağol benim 11. Gün bugü n bakalım yarın da yapıcam aynı saatte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?