geç yumurtlayacak olabilirsin. bu beyninin sana bi oyunu. bebek düşünmeye başlayınca hanımlar böyle olabiliyor. bende korunmayı bırakmayı düşündükten sonra adet düzenim bozulmuştu ki normalde asla şaşmaz.5 gün önce gelmeye başlamıştı.
Canım ama ciklet zaten akıntıdan takip ediyordu ve akıntısı geldi bu ay... Bence yine akıntılarını kontrol etmelisin akıntı varsa hemen yapıştır ovuyu..
İnşallah canım sanadaArkadaşlar benimde bat 6 aralık bekliyorum bakalım Allah hepimize nasip etsin inşallah
evet akıntı takibi yaptım ve en son 21/11 de yumurtlama akı kıvamı gibiydi o gün son oldu bitti.Neyse artık ne olduysa oldu olan baklım bekleyelim. Sagolun kızlar destekler için.Canım ama ciklet zaten akıntıdan takip ediyordu ve akıntısı geldi bu ay... Bence yine akıntılarını kontrol etmelisin akıntı varsa hemen yapıştır ovuyu..
evet cnm. ben akıntımı anlayamamıştım. ateş ve ovulasyon testi işe yaramıştı bende
evet akıntı takibi yaptım ve en son 21/11 de yumurtlama akı kıvamı gibiydi o gün son oldu bitti.Neyse artık ne olduysa oldu olan baklım bekleyelim. Sagolun kızlar destekler için.
yok .kuru günler..Bazen su kıvamında çok az arada..Şimdi akıntın var mı?
Benimde çift çizgiden önce yumurta akı kıvamlı akıntım oldu beklemiyordum daha geç bekliyordum hemen ovu yaptım baktım çift çizgi sonra hemen göreve
kızlar benim adetime yakın dönemde çok akıntım olmuştu tabi kıvamına hiç bakmadım hoşlanmıyorum çünkü. neyse hamile old. öğrendiğimdede hala akıntım devam etti. . daha yeni yeni azaldı.
Hayir canim kullanamiyosun :)Kızlar bu keciboynuzu kurunde kaynatip suyunu icicez ya kaynattigimiz keciboynuzlarni bi daha kullanabiliyor muyuzz acabaa :)
Hayir canim kullanamiyosun :)
Aaa yerleşme kanaması mı geç döllenme olabilir canım :) hadi hayırlısı adet düzenli ise 1 hafta önceden gelmez miktarını takip et canım.kızlar adet gibi kan gelmeye başladı ya çok moralim bozuk
kafayı yicem daha 1 hafta vardı adetime
13 aralık canım daha ben yumurtlama zamanlarındayımKızlar batlarınız ne zamandı
Kız belki yerleşmedirrkızlar adet gibi kan gelmeye başladı ya çok moralim bozuk
Aaa yerleşme kanaması mı geç döllenme olabilir canım :) hadi hayırlısı adet düzenli ise 1 hafta önceden gelmez miktarını takip et canım.
Kız belki yerleşmedirr
Sıkma canını ağrın geçmezse acile git.düşüğün kanaması çok fazla oluyor diye biliyorum.Kanamanı takip et bakalımbaya kan ama bu yerleşme öyle mi olur ki belimde ağrıyo kasıklarımda hamileyimde düşük mü yapıyorum anlamadım
canım stresten bir hafta erken olmuşsun gibi geliyor banakızlar adet gibi kan gelmeye başladı ya çok moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?