Ben de aynı şekilde düşünüyorum canım, belki haftaya özele giderim. Gerçi çalışırken de öyle her hafta izin alamıyorsun maalesef, nasıl olacak bakalım... Benim beta 131 çıktı, bana düşük gibi geldi ama doktor gayet normal dedi.
tabi diğer çizgi bende pembe resimde bukadar belli.Kizlar bugunki ovlasyon yum gunum bugundu. Yorum alabilirmiyimshoji perihan08 B bebegim seni bekliyorum
Ben de aynı şekilde düşünüyorum canım, belki haftaya özele giderim. Gerçi çalışırken de öyle her hafta izin alamıyorsun maalesef, nasıl olacak bakalım... Benim beta 131 çıktı, bana düşük gibi geldi ama doktor gayet normal dedi.
Sabır kuzum geçsin biraz daha zaman inşallah hayırlı olur zaman bizim içinAdete yaklaştıkça hamilelik varsa ovu testleri de koyulaşıyormuş diyorlar ama benimkiler bembeyaz
Ateşim yükseliyor yavaş yavaş göğüslerimde acıyor ama bilmiyorum ümitlenmekte istemiyorum
Ben kızımı 5 gün kala idrarda.
3 gü. Kala kanda 60.73 ile öğrendim suan karşımda dişlerini kasiyor 4.5 aylik :)
Düşük değil korkma stres yasak biliosun
Canım bencr korkma benim ilk bata 1 kala sonucum 300 olmasına rağmen dr şüpheli demişti ama sonrs bi kaç dr a sordum onrmli olan katlanmasi dedi ve cok sukur katlanıyor:)
Canım nerelerdesin napıosn nasılsın?Günaydın kızlar. Sürekli takipteyim , gözüm üzerinizde inşallah en kisa zamanda hamiş lik haberlerinizi okurum.
Maşallah kuzuya :) Allahım güzel günlerini göstersin sana :)
CAnım benim de katlanıyor çok şükür. Yalnız bugun bir ağrım var anlatamam, sanki regl olacakmışım gibi.. Kasıklarım, belim inanılmaz...
kızlar diğer arkadaşlardanda yorum bekliyorum.yumurtlama olmuş mu olmuşta bitmiş mi bilemedim başka yok akşam bidaha yapacağım.Kizlar bugunki ovlasyon yum gunum bugundu. resmi paylaştım Yorum alabilirmiyimshoji perihan08 B bebegim seni bekliyorum
Kizlar bugunki ovlasyon yum gunum bugundu. Yorum alabilirmiyimshoji perihan08 B bebegim seni bekliyorum
yok çizgi var pembe. ama hafif ben bir kaçgün önce yumurtladım tahminnice değerlendirdim ogünleri bitmiş gibi yumurtlama öyle anladım ama birde size sorayım dedim.Canım negatif gibi kaçırdın mı yumurtlamayı yoksa
yok çizgi var pembe. ama hafif ben bir kaçgün önce yumurtladım tahminnice değerlendirdim ogünleri bitmiş gibi yumurtlama öyle anladım ama birde size sorayım dedim.
Tekrar gonderdim ama bende çizgi hafif pembe renkte böyle olunca nedemek
Tekrar gonderdim ama bende çizgi hafif pembe renkte böyle olunca nedemek
bence iyi gidiyor yükselişte .)Benim bugüne kadar ki ateş ölçümüm kızlar
13/11 - 36,2
14/11 - 36,2
15/11 - 35,8
16/11 - Ovulasyon çift çizgi ve çalışma
17/11 - 36,3
18/11 - 36,3
19/11 - 36,2
20/11 - 36,4
21/11 - 36,5
22/11 - 36,6
23/11 - 36,6
24/11 - 36,6
Çizgi rengi azalınca bitmiş oluyor du diymi bir kaç gün önce erken yum düşünüyorum diye paylaşımda bulunmuştumYani yumurtlama bitmiş olabilir senin değerlendirdik diyorsun bakalım belki doğru günlerde değerlendirmişsindir inşlalha
Çizgi rengi azalınca bitmiş oluyor du diymi bir kaç gün önce erken yum düşünüyorum diye paylaşımda bulunmuştumperihan08 hatırlayacak. o gün yapsaydım kesin kıpkırmızı idi.
ÖLÇÜYORDUM YA İŞTE BİRKAÇ KAÇIRDIM ÖYLE TAKİP EDEYİM.Sen de ateş ölç bakalım takip edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?