Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ben kızımı 5 gün kala idrarda.
3 gü. Kala kanda 60.73 ile öğrendim suan karşımda dişlerini kasiyor 4.5 aylik :)
Düşük değil korkma stres yasak biliosun

Canım bencr korkma benim ilk bata 1 kala sonucum 300 olmasına rağmen dr şüpheli demişti ama sonrs bi kaç dr a sordum onrmli olan katlanmasi dedi ve cok sukur katlanıyor:)

Adete yaklaştıkça hamilelik varsa ovu testleri de koyulaşıyormuş diyorlar ama benimkiler bembeyaz
Ateşim yükseliyor yavaş yavaş göğüslerimde acıyor ama bilmiyorum ümitlenmekte istemiyorum
Sabır kuzum geçsin biraz daha zaman inşallah hayırlı olur zaman bizim için

Ben kızımı 5 gün kala idrarda.
3 gü. Kala kanda 60.73 ile öğrendim suan karşımda dişlerini kasiyor 4.5 aylik :)
Düşük değil korkma stres yasak biliosun

Maşallah kuzuya :) Allahım güzel günlerini göstersin sana :)

Canım bencr korkma benim ilk bata 1 kala sonucum 300 olmasına rağmen dr şüpheli demişti ama sonrs bi kaç dr a sordum onrmli olan katlanmasi dedi ve cok sukur katlanıyor:)

CAnım benim de katlanıyor çok şükür. Yalnız bugun bir ağrım var anlatamam, sanki regl olacakmışım gibi.. Kasıklarım, belim inanılmaz...

Al benden de o kadar canım ya belim kasiklarim regl olcakmisim gibi ağrıyor kasiklarim a gelip gidiyor bi anda ama bunlar normalmis herhalde

yok çizgi var pembe. ama hafif ben bir kaçgün önce yumurtladım tahminnice değerlendirdim ogünleri bitmiş gibi yumurtlama öyle anladım ama birde size sorayım dedim.

İnşallah tutmuştur o zaman canım şimdi bilemedim ateş sonuçlarından bişey çıkarabilir misin peki yumurtlayıp yumurtlamadığına dair

Tekrar gonderdim ama bende çizgi hafif pembe renkte böyle olunca nedemek

Eklentiler

• IMG-20151124-WA0000.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 206
Benim bugüne kadar ki ateş ölçümüm kızlar

13/11 - 36,2
14/11 - 36,2
15/11 - 35,8
16/11 - Ovulasyon çift çizgi ve çalışma
17/11 - 36,3
18/11 - 36,3
19/11 - 36,2
20/11 - 36,4
21/11 - 36,5
22/11 - 36,6
23/11 - 36,6
24/11 - 36,6

bence iyi gidiyor yükselişte .)

Yani yumurtlama bitmiş olabilir senin değerlendirdik diyorsun bakalım belki doğru günlerde değerlendirmişsindir inşlalha
Çizgi rengi azalınca bitmiş oluyor du diymi bir kaç gün önce erken yum düşünüyorum diye paylaşımda bulunmuştum perihan08 hatırlayacak. o gün yapsaydım kesin kıpkırmızı idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…