- 18 Eylül 2015
- 2.047
- 2.540
- 63
herkese GÜNAAYYYYDDIINNNN![]()
Günaydın Yeni hamişimiz durumlar nedir sende anla bize neler yaşıyorsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese GÜNAAYYYYDDIINNNN![]()
Arkadaslar sizleri hep takip ediyorum 2 aydır korunmuyoruz bugün adet gunum idrar testi yaptım silik çıktı bi bakar misiniz
Silik cizgi cikti bugun gidicektm doktora gec kaldim. Yarin ins. Atarim sonucu tatlim ama kesin hamileyim
Günaydın Yeni hamişimiz durumlar nedir sende anla bize neler yaşıyorsun :)
valla cnm ben o kadar hastayımki hamişlik haberimin tadını çıkartamıyorum. öksürmekten sabaha karşı 4 lrde uyuyabiliyorum ama5,5 tada kalkıyorum işe gitmek için. anlıycanız dökülüyorum
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine valla şimdi sen sadece kendinden sorumlu değilsin artık :)
sağolasın cnm yaa. şimdi oturmuş ıhlamur içiyorum hiçde sevmem![]()
Sizlere cok tesekkur ederim.2 bebegim olucak Insallah ilk gebeliğimde hiç belirtim yoktu.Bende yumurtlama gününden sonra kasiklarimda batmalar oldu göğüslerine dokunamiyorum çok sistiler belimde agri üşüme duygulanma ağlama gibi belirtiler oldu ama 2 gün sonra idrar testini tekrarlicam bakalım
Hamilesin canım tebriklerArkadaslar sizleri hep takip ediyorum 2 aydır korunmuyoruz bugün adet gunum idrar testi yaptım silik çıktı bi bakar misiniz
Günaydın canım deme ya çizgi mi çıkması lazım ovuda ben anlamıyorum bu işlerden ateşin de yüksek aslında benim 36.1 çıktı BugünKızlar benim ateş 36,6 bugünde,
ovulasyon testi yaptım hiç çizgi çıkmadı galiba bu ayda bebiş yok bende
perihan08
deliimavii
yunus_ciklet
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine dr ye gittin mi kontrlesağolasın cnm yaa. şimdi oturmuş ıhlamur içiyorum hiçde sevmem![]()
Canım ateş ölçmeye devam hiç belli olmaz. Ovs testi lh ölçüyor onunla gebelik belirlemk doğru değil bence.Kızlar benim ateş 36,6 bugünde,
ovulasyon testi yaptım hiç çizgi çıkmadı galiba bu ayda bebiş yok bende
perihan08
deliimavii
yunus_ciklet
Geçmiş olsun canım.. Öksürük için kara turp+bal kürünü hiç denedin mi?valla cnm ben o kadar hastayımki hamişlik haberimin tadını çıkartamıyorum. öksürmekten sabaha karşı 4 lrde uyuyabiliyorum ama5,5 tada kalkıyorum işe gitmek için. anlıycanız dökülüyorum
Canım ateş ölçmeye devam hiç belli olmaz. Ovs testi lh ölçüyor onunla gebelik belirlemk doğru değil bence.
Günaydın canım deme ya çizgi mi çıkması lazım ovuda ben anlamıyorum bu işlerden ateşin de yüksek aslında benim 36.1 çıktı Bugünyunus_ciklet
deliimavii
LH Hormonu ile HCG hormonu farklı olduğu için aynı sonuca varman imkansız.Çizgiyi falan boşver hg de. sen onlara takılma HCG yap bir kaç gün önce kısmet bakalım.Adete yaklaştıkça hamilelik varsa ovu testleri de koyulaşıyormuş diyorlar ama benimkiler bembeyaz
Ateşim yükseliyor yavaş yavaş göğüslerimde acıyor ama bilmiyorum ümitlenmekte istemiyorum