Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Selam kızlar regl 1 hafta kaldı belirtiler var Şöyle sıraliyim..
1: 8 gündür süren feci bel ağrım bu bazen bacaklarima vuruyor

2: kasigimda batma var özellikle solda. Karnım sis ve sert

3: göğüslerim zaten büyük ama dahada büyüdü uclarim hep dik :)

4: uyku hali hep yorgun ve bitkin hissediyorum

5: koku hassasiyeti.

6: ani ateş basması

7: durduk yere ağlama duygusallik :)

Kızlar sizce belirti olarak sayılır mi bu kadar erken olur mu en son 27 eylülde regl oldum 30 günde bir oluyorum acayip merak içindeyim test yapsam mi ?
4-5-6-7 belirtileri bende de var ..pek umutlu değilim ama bekleyelim bakalım :) adete son 6..

Ayy caniim tebrik ederiiimm.:anneadayı::KK200::nazar: bat ne zamandi hcg kaç
çıktı :))

Bat dündü, beta hcg 131 çıktı canım, doktor daha çok küçük, ultrasonda görülmez, iki hafta sonra gel, ultrasonda bakalım dedi.

Ayy tebrik ederim..hamişlerlerle doldu hemen belirtileri paylaş..

Canım teşekkür ederim. Göğüslerim patlamak üzere ve kasık ağrım var. Bunların haricinde bir belirti de yok gibi. Bi de sanki tansiyonum düşüyor gibi anlık baş dönmesi yaşıyorum, ama belki psikolojiktir bu. Bilemiyorum...

Tebrik ederim canım allah kucağına almayi nasip etsin :)

Amiiiin canım :)

Amiiin canım, hepimizinkini inşallah. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Sen başladın mı doktora? Ultrasonda görüldü mü?

Canım ben dün dr a gittim 4+3 tüm beta 1687 çıktı dr bakmaya gerek yok daha çok küçüktür 2 3 hafta sonra direk kalp atisina bakalım dedi ama ben haftaya gitmeyi düşünüyorum başka bi Dr a

Amiiin canım darısı tün isteyenlere..

Ben de aynı şekilde düşünüyorum canım, belki haftaya özele giderim. Gerçi çalışırken de öyle her hafta izin alamıyorsun maalesef, nasıl olacak bakalım... Benim beta 131 çıktı, bana düşük gibi geldi ama doktor gayet normal dedi.

Back