Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Dün çift çizgiyi gorunce degerlendirdik ama bugunde değerlendirelim ozam
spermlerin canlı kalabildiğini düşünürsek o zaten yerini bulmuştur.ama değerlendirme imkanın varsa da mutlaka değerlendir çünkü kesinlikle silikleştiği gün esas gün...zaten 28günlük bi periyodda 14.gün yumurtlama olur..
29günlükde 15.gün.
yani yumurtlamadan tam 14gün sonra gebelik oluşmazsa regl başlar.döngüne göre 14çıkararak da hesaplayabilirsin ovulasyon gününü..

Yaksa

inşallah bu ay güzel sonuç alırsın ama yumurtlama gününü yakalaman güzel.. bi dahaki ay olmazsa gene öyle devam edebilirsin..
ben de bu ay dr. gittim.
dr.um adetin 1.gününden itibaren say,14.günden 5gün öncesi ve 5gün sonrasını gün aşırı değerlendir dedi..

Evet bende öyle yapiyordum geçen aylarda gün aşırı iliski oluyordu ama tutmadi bende test almaya karar verdim insallah tutar seninde çünkü budurumlar kişisel olarak değisiyor
aynen öyle canım ben de2ay gün aşırı çalıştım ama tutmadı bu 3.ay bakalım günleri değerlendirdiğim (ama korunmayı bırakalı 5ay oldu)nasip kısmet.vakti saati geldiyse olur elbet..

Kizlar yumurtlama gunundeki iliski mi yoksa oncesi ve sonrasi gunlerdeki iliskiyi mi tavsiye edersiniz? Adet gunumden baslayip 9-11-13 diye devam edince yumurtlama gunume denk geliyor. Acaba o gun degil de oncesi ve sonrasindaki gunu mu degerlendirsem? Kafam karisti ya uff gecen ay yumurtlama gunu calisma oldu ama yine de bisey olmadi

Zaten sperm 3 gün kalıyor vücutta canım yatıyorsun dimi ilişkiden sonra yastık koyup

öncesi 6 gün aşırı sonrası 2 uygun bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…