spermlerin canlı kalabildiğini düşünürsek o zaten yerini bulmuştur.ama değerlendirme imkanın varsa da mutlaka değerlendir çünkü kesinlikle silikleştiği gün esas gün...zaten 28günlük bi periyodda 14.gün yumurtlama olur..Dün çift çizgiyi gorunce degerlendirdik ama bugunde değerlendirelim ozam
spermlerin canlı kalabildiğini düşünürsek o zaten yerini bulmuştur.ama değerlendirme imkanın varsa da mutlaka değerlendir çünkü kesinlikle silikleştiği gün esas gün...zaten 28günlük bi periyodda 14.gün yumurtlama olur..
29günlükde 15.gün.
yani yumurtlamadan tam 14gün sonra gebelik oluşmazsa regl başlar.döngüne göre 14çıkararak da hesaplayabilirsin ovulasyon gününü.. yaklasık 5aydir deniyoruz olmadi cunku ben 30gunde bir adet olunca yumurtlama gunumu 16.gün saniyordum ve buay ovulasyon denedim böyle bi sonuc aldim demkki ben biraz daha erken yumurtluyorum
inşallah bu ay güzel sonuç alırsın
Evet bende öyle yapiyordum geçen aylarda gün aşırı iliski oluyordu ama tutmadi bende test almaya karar verdim insallah tutar seninde çünkü budurumlar kişisel olarak değisiyoryani adetin 9.günü ve 19.günü arası 9-11-13-15-17 ve 19u değerlendirirsen azami şansı yakalarsın dedi.pelinn4343 43
aynen öyle canım ben de2ay gün aşırı çalıştım ama tutmadı bu 3.ay bakalım günleri değerlendirdiğim (ama korunmayı bırakalı 5ay oldu)nasip kısmet.vakti saati geldiyse olur elbet..Evet bende öyle yapiyordum geçen aylarda gün aşırı iliski oluyordu ama tutmadi bende test almaya karar verdim insallah tutar seninde çünkü budurumlar kişisel olarak değisiyor
Evet canim nasip kısmet hayırlısıyla zamanı gelince olur insallahaynen öyle canım ben de2ay gün aşırı çalıştım ama tutmadı bu 3.ay bakalım günleri değerlendirdiğim (ama korunmayı bırakalı 5ay oldu)nasip kısmet.vakti saati geldiyse olur elbet..
inşallah canımmmm inşallahhhEvet canim nasip kısmet hayırlısıyla zamanı gelince olur insallah
Bekle bakalım canım inşallah hamilesindirDur bakalım neler olacak göğüslerimde hassasiyet te var hafiften ki normalde adet olacağım zaman bile olmaz fazla hassasiyet 10 gün öncesinde hassasiyet var. Ama testlerde bişey çıkmadı :)
Bol şans canım inşallah tutar
Ben akıntılardan anlamıyorum ya takibini yapamıyorum öyle hafif var ama akıntıay olsun akıntın başladımı benişm bugün tam yumutra akı kıvamı
ozaman iş ovllsyon testine kalır..Ben akıntılardan anlamıyorum ya takibini yapamıyorum öyle hafif var ama akıntı
Test sipariş ettim gelmedi hala 21 inde teslim diyordu ama bakalım bugün gelir herhaldeozaman iş ovllsyon testine kalır..
Kizlar yumurtlama gunundeki iliski mi yoksa oncesi ve sonrasi gunlerdeki iliskiyi mi tavsiye edersiniz? Adet gunumden baslayip 9-11-13 diye devam edince yumurtlama gunume denk geliyor. Acaba o gun degil de oncesi ve sonrasindaki gunu mu degerlendirsem? Kafam karisti ya uff gecen ay yumurtlama gunu calisma oldu ama yine de bisey olmadi
öncesi 6 gün aşırı sonrası 2 uygun bence..Kizlar yumurtlama gunundeki iliski mi yoksa oncesi ve sonrasi gunlerdeki iliskiyi mi tavsiye edersiniz? Adet gunumden baslayip 9-11-13 diye devam edince yumurtlama gunume denk geliyor. Acaba o gun degil de oncesi ve sonrasindaki gunu mu degerlendirsem? Kafam karisti ya uff gecen ay yumurtlama gunu calisma oldu ama yine de bisey olmadi
bazen 5 güne kadar kalabildikleri de söyleniyor :)Zaten sperm 3 gün kalıyor vücutta canım yatıyorsun dimi ilişkiden sonra yastık koyup
bazen 5 güne kadar kalabildikleri de söyleniyor :)
Valla nokta atisi yaptim bu ay. Ovulasyonda cizgiyi gordum o gun iliski oldu. Tabi kismet :)
Kalıyorlarda bi işe yarasalar bari anca yer işgali anca hammallık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?