- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
hayırlısı olsun daha yolun başındasın umarım tez zamanda bebeğine kavuşursun.Ay insalah hamileyimdir cok istiylrum bebek safak sayiyor gibiyim resmen 7 gun kaldi regliye midem bulaniyo agriyormu belli degil onume gen herseyi yemeye basladim resmen hayatta yapmayacagm sey insallah hayal kirilligina ugramam bu siteyi kesfetmem okadar iyi oldugu derdimden anlayan anca benim yasadiklarimi anlar.
kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum az önce ne öğrendim ? benim battan 4 gün sonraki hcg değerim 3206 çıktı. biraz araştırdım 4. günde milletin 1500 lerde. eğer hcg normalden yüksek çıkarsa 3 e katlarsa falan o bebiş ya ikiz yada erkek oluyomuş tabii ki Allahım bilir onun takdiri.ben araştırmalara göre söylüyorum. bende dedimki bizde hiç ikiz yokki ihtimal vermem demiştim. az önce halam aradı. ne dese beğenirsin babannemin babası İKİZMİŞ. vedebeni babanneme çok benzetirlerdi huy olarakta fiziki olrakta.Allah rahmet eylesin. şuan şoktayım. Sabırsızlıkla 2-3 ay geçmesini istiyorum :) Çünkü bazen ikinci bebiş 3. ayda farkediliyormuş
Tesekkur ederim insallah bakalimhayırlısı olsun daha yolun başındasın umarım tez zamanda bebeğine kavuşursun.
Allaaahh :) Hadi bakalım ikizler mi geliyor acabaa :)
Yok canim ya ne hamileligi olsun. Dun aksam adet oldum sanirim o yuzden yuksek cikti :) bi de kiyafetin altindan olctum altindan ve ustunden olcunce farkli cikiyor hangisini baz almak lazim bilemedim
Yok canim ya ne hamileligi olsun. Dun aksam adet oldum sanirim o yuzden yuksek cikti :) bi de kiyafetin altindan olctum altindan ve ustunden olcunce farkli cikiyor hangisini baz almak lazim bilemedimdiger turlu olcunce de 36 kusur falan iste
Günaydın kızlar naber
Benim ateş bu sabah 36,5 çıktıyunus_ciklet perihan08 deliimavii
Dün akşam ovulasyon testi yaptım önceki güne göre daha belirgin olmasına rağmen tatmin edici değil
Sabah ta denemek için gebelik testi yaptım çizgi yok
senin bat ne zaman?Günaydın kızlar naber
Dün akşam ovulasyon testi yaptım önceki güne göre daha belirgin olmasına rağmen tatmin edici değil
Tamamdır kuzum çok sağol deneyelim bakalım neler olucak bugün inşallah bu ay olurTestten önce 2-3 saat sıvı almaman ve sabah idrarı ile yapmaman gerektiğini söylememe gerek yok sanırım :)
Günaydınlar canım 36.2 çıktı bu sabah benim çalışmalara bugün başlayacağız hayırlısı hepimiz için inşallahGünaydın kızlar naber
Günaydın cnm. Senin bat ne zaman
Bat daha 15 gün var sadece deneme yaptım kızlar..senin bat ne zaman?
Ovulasyon ne kadar koyu çıkıyor mesela?
Belirtilerin neler?
Yoo herkesin vücut sıcaklığı farklı ya sen Can'ım takip açısından önemliperihan08
yunus_ciklet shoji 37.3 cikti bugun de. Aslinda ben adetim bittikten sonra mi yazmaya baslasam ya :)
Sabah ilk idrarla yapman lazım canmKızlar beni adetim 2gün geçti. Test yaptım negatif çıktı sizce normelmi ve tok karnına yapmıştım
masallah ne guzel hayirli olsun insallah bizlere de nasip olur bu tur guzel mesajlarKızlar 2 gun once 300 olan değerim bugün 673 çıktı çok şükür :)
Kızlar 2 gun once 300 olan değerim bugün 673 çıktı çok şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?