- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum az önce ne öğrendim ? benim battan 4 gün sonraki hcg değerim 3206 çıktı. biraz araştırdım 4. günde milletin 1500 lerde. eğer hcg normalden yüksek çıkarsa 3 e katlarsa falan o bebiş ya ikiz yada erkek oluyomuş tabii ki Allahım bilir onun takdiri.ben araştırmalara göre söylüyorum. bende dedimki bizde hiç ikiz yokki ihtimal vermem demiştim. az önce halam aradı. ne dese beğenirsin babannemin babası İKİZMİŞ. vedebeni babanneme çok benzetirlerdi huy olarakta fiziki olrakta.Allah rahmet eylesin. şuan şoktayım. Sabırsızlıkla 2-3 ay geçmesini istiyorum :) Çünkü bazen ikinci bebiş 3. ayda farkediliyormuş
yok canım baksana gitti ya da belki ben uydurdum kafamda o silik çizgiyi bilemiyorum
ayy ikizler de ayrı tatlı oluyo tamam bakımı illaki zoedur ama bi anda iki bebişin büyüyo :)kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum az önce ne öğrendim ? benim battan 4 gün sonraki hcg değerim 3206 çıktı. biraz araştırdım 4. günde milletin 1500 lerde. eğer hcg normalden yüksek çıkarsa 3 e katlarsa falan o bebiş ya ikiz yada erkek oluyomuş tabii ki Allahım bilir onun takdiri.ben araştırmalara göre söylüyorum. bende dedimki bizde hiç ikiz yokki ihtimal vermem demiştim. az önce halam aradı. ne dese beğenirsin babannemin babası İKİZMİŞ. vedebeni babanneme çok benzetirlerdi huy olarakta fiziki olrakta.Allah rahmet eylesin. şuan şoktayım. Sabırsızlıkla 2-3 ay geçmesini istiyorum :) Çünkü bazen ikinci bebiş 3. ayda farkediliyormuş
geçmiş olsun yeni aylara inşallah.Kızlarr günaydınnregl oldum canlarımm :)
şimdi çektim canım ama negatif olduğu zaten o kadar belli ki
ay inan sıkı çalışasım falan kalmadı bu ay da ovulasyon falan deneyip daha da olmazsa salacam kendimi inan çok bunaldım. bebek yok mu bebek yok mu diyenin de suratına bağıracam YOK diye yeter ya vücudumun düzeni alt üst oldu oluşturdukları baskı yüzündenEvet canım maalesef gebelik yok bu ay sıkı çalışırsınız artık kısmet
canım adet tarihib
Ohhh çifter çifterben üçüz olsun bile isterim. Allah gönlünüze göre versin şekerim hayırlısını versin
bu test in kendi kontrol çizgisi gibi canım.Test yaptim suan 5 gun var regl e hayaleti gordum bakin sizde
ay inan sıkı çalışasım falan kalmadı bu ay da ovulasyon falan deneyip daha da olmazsa salacam kendimi inan çok bunaldım. bebek yok mu bebek yok mu diyenin de suratına bağıracam YOK diye yeter ya vücudumun düzeni alt üst oldu oluşturdukları baskı yüzünden
27 canımKaç yaşındasın canım
27 canım
ay inan sıkı çalışasım falan kalmadı bu ay da ovulasyon falan deneyip daha da olmazsa salacam kendimi inan çok bunaldım. bebek yok mu bebek yok mu diyenin de suratına bağıracam YOK diye yeter ya vücudumun düzeni alt üst oldu oluşturdukları baskı yüzünden
O kadar test yaptim hic oylesini bile gormedim. Realde daha belli hayalet. Zaten zaman gectikce belirginlesticanım adet tarihib
bu test in kendi kontrol çizgisi gibi canım.
Ohhh çifter çifterben üçüz olsun bile isterim. Allah gönlünüze göre versin şekerim hayırlısını versin
amin cnmsizinde en kısa zamanda güzel haberleriniizi alalaım inşallah
benimde ilk gebelikte 2084 çıktığında çok hafif çizgi vardı ama iyi bakmak lazım tabi.O kadar test yaptim hic oylesini bile gormedim. Realde daha belli hayalet. Zaten zaman gectikce belirginlesti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?