Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum az önce ne öğrendim ? benim battan 4 gün sonraki hcg değerim 3206 çıktı. biraz araştırdım 4. günde milletin 1500 lerde. eğer hcg normalden yüksek çıkarsa 3 e katlarsa falan o bebiş ya ikiz yada erkek oluyomuş tabii ki Allahım bilir onun takdiri.ben araştırmalara göre söylüyorum. bende dedimki bizde hiç ikiz yokki ihtimal vermem demiştim. az önce halam aradı. ne dese beğenirsin babannemin babası İKİZMİŞ . vedebeni babanneme çok benzetirlerdi huy olarakta fiziki olrakta.Allah rahmet eylesin. şuan şoktayım. Sabırsızlıkla 2-3 ay geçmesini istiyorum :) Çünkü bazen ikinci bebiş 3. ayda farkediliyormuş

yok canım baksana gitti ya da belki ben uydurdum kafamda o silik çizgiyi bilemiyorum

Eklentiler

• IMG_20151120_140758.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 189

Ohhh çifter çifter ben üçüz olsun bile isterim. Allah gönlünüze göre versin şekerim hayırlısını versin

ayy ikizler de ayrı tatlı oluyo tamam bakımı illaki zoedur ama bi anda iki bebişin büyüyo :)

şimdi çektim canım ama negatif olduğu zaten o kadar belli ki

Eklentiler

• IMG_20151120_141245.jpg
    13,8 KB · Görüntüleme: 130
Evet canım maalesef gebelik yok bu ay sıkı çalışırsınız artık kısmet
ay inan sıkı çalışasım falan kalmadı bu ay da ovulasyon falan deneyip daha da olmazsa salacam kendimi inan çok bunaldım. bebek yok mu bebek yok mu diyenin de suratına bağıracam YOK diye yeter ya vücudumun düzeni alt üst oldu oluşturdukları baskı yüzünden

Kaç yaşındasın canım

stres yapma cnm o zaman beynin ters cevap veriyo hormanel dengen bozuluyo.yapma böyle sen tefekkürünü yap. gerini Rabbimin bileceği

Ay insalah hamileyimdir cok istiylrum bebek safak sayiyor gibiyim resmen 7 gun kaldi regliye midem bulaniyo agriyormu belli degil onume gen herseyi yemeye basladim resmen hayatta yapmayacagm sey insallah hayal kirilligina ugramam bu siteyi kesfetmem okadar iyi oldugu derdimden anlayan anca benim yasadiklarimi anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…