Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşla bugün reglimimn 3. günündeyim hala toplasam 3 4 damladan fazla kan gelmedi ve hep çok açık renklikafam acayip karışık test yapmaya da korkuyorum ne yapsam bilemedim.
shoji neden sordun?
35,8 den 36,2 çıktı düşecek mi dersin yum gününe :)DÜŞÜŞÜ KOLLA ŞEKER AZ KALMIŞ![]()
35,8 den 36,2 çıktı düşecek mi dersin yum gününe :)
:) düşecektir bencede 23.11 de düşmesini bekliyorum..Bilim insanlarına göre düşmesi lazım ki kendimde öyle oldu :)
doğru canım bi an önce neyse çıksın haklısın.. arkadaşımdan istedim işten çıkamıyorum diye getirmesini bekliyorum bu saatte çıkar mı varsaTest yap bence bir an önce canım korkacak bişey yok öyle de böylede sonucu öğrenmek zorundasın..
günün geçmiş çıkabilir varsa :)doğru canım bi an önce neyse çıksın haklısın.. arkadaşımdan istedim işten çıkamıyorum diye getirmesini bekliyorum bu saatte çıkar mı varsa
inşallah canım ya valla kafam çok karışıkgünün geçmiş çıkabilir varsa :)
kızlar testi nasıl yapayım su falan mı içiyim yemekten hemen sonra olmuyo ya ne kadar bekliyim en son 10 da bişeyler yedim
Canım olma ihtimalin var bat ne zamanBirtek ates degil 2 gundur sabah kalkamiyorum sanki yatak yat zibar diyo. Halsizlik bitkinlik var. Tansiyonum dusuk 3 gundur 9a 5. Kasiklarimda yumurtlamadan bu yana devam eden agri var. Bugunde sanki baska turlu agriyo icimden bisey cekiliyor gibi. Goguslerimde 3 gundur agriyor adetten once hic olmayan birsey.
35.9 kızlar regl bitti bugün bakalım gelsin yumurtlama dönemi
Test yaptim suan 5 gun var regl e hayaleti gordum bakin sizdeCanım olma ihtimalin var bat ne zaman
Benimde 24 kasım24 kasım canım
Var canım görünüyo çizgi hayırlı olsunTest yaptim suan 5 gun var regl e hayaleti gordum bakin sizde![]()
Biraz daha gecsin balom. Daha 5 gun var. Bide gec yumurtladim ben. Onumuzdeki hafta gelsin o zaman giderimVar canım görünüyo çizgi hayırlı olsunkanda da baktır muhakkak:)
Test yaptim suan 5 gun var regl e hayaleti gordum bakin sizde![]()