Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kızlar bi arkadaşa tavsiyede bulunmuştum. daha doğrusu uyguladıklarımı sizinlede paylaşım . bana faydası oldu.Rabbim tabiiki OL dedi. ama tefekkür işte biz bunları yapalım gerisi Allahıntakdirine kalmış. aşağıya kopyala yapıştır yapıyorum. inşallah sizde faydasını görün inşallah

"3. 4. günlerinden sonra bal çörekotu tarçın karışımını ye sabah akşam. eşine sabah akşam keçşboynuzu pekmezi yedir . bide cimadan önce besmele ve 3 ihlas oku. 10 tane inciri 1 kg suda haşla suyunu süz sabah akşam birer bardak iç . ama bunu adetinin. 10. gününden sonra içmeye başla çatlaması için. cimadan önce meryem suresini ve hz. zekeriyanın duasınıoku .intte var. yazınca çıkıyor. ayrıca sabah yapın birlikteliği yatağa sağından besmele ile gir. bi iznillah Allahın izniyle tefekkür senden OL demesi Allahtan "

Günaydın canım :) Napalım kısmet böyleymiş :) Bi regl olsam rahatlıycam aslında.. benim hiç gecikmem olmazdı niye böyle oldu anlamadım

Bende senin durumu anlamadım gebelik testinde çizgi var adetin gecikti ama kan testinde hamile değilsin..
Çok değişik

Bende senin durumu anlamadım gebelik testinde çizgi var adetin gecikti ama kan testinde hamile değilsin..
Çok değişik
Ondan sonra yaptığım bütün idrar testleri de negatifti ama canım bence o testte bi sıkıntı oldu İşte insan olumluya inanmak istiyoya hep öbürlerin yanlış diye düşünüyodum

Ondan sonra yaptığım bütün idrar testleri de negatifti ama canım bence o testte bi sıkıntı oldu İşte insan olumluya inanmak istiyoya hep öbürlerin yanlış diye düşünüyodum

Olsunn madem bebiş yok inşallah bir an önce adet olursun çalışmalara başlarsınız beraber takip ederiz

canım günaydın idrar testleri tam garanti değil ama kan garanti kesinleşsin dersen kan yaptırmış mıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…