- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
Geçmemişti canim geçen ay 20 ekimde olmuştu adetim bu günlerde gelcekti işte.Tebrikler canım hamilesiiinn:) kaç gün vardı bata ya da kaç gün gecmisti
Canim gecmemisti bugün yarin.olmam gerekiyordu.Tebrikler canım hamilesiiinn:) kaç gün vardı bata ya da kaç gün gecmisti
Günaydın kızlar naber ?
Aynen öyle canım nasip kısmet.. Üzülmedim desem yalan olur ama Allah'ın bi bildiği vardır diye düşünüp kendimi teselli ediyorum..Nasip kısmet canım ya hayırlısı olsun üzme kendini :)
Günaydın csnimçok şükür iyiyiz heyecanla dr gitmeyi bekliyorum kan vermek. İçin sen nasılsın :))
Evt canım mutlaka öyle.. İnşallah en hayırlı zamanda olur inanıyorum :)olsun cnm.kısmetRabbimin bi bildiği vardır. cnm. inşallah bidaha ki aya olur
Aynen öyle canım nasip kısmet.. Üzülmedim desem yalan olur ama Allah'ın bi bildiği vardır diye düşünüp kendimi teselli ediyorum..
Günaydın canım :) Napalım kısmet böyleymiş :) Bi regl olsam rahatlıycam aslında.. benim hiç gecikmem olmazdı niye böyle oldu anlamadımAynen tatlım hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin bu ay olur inşallah
Günaydın canım :) Napalım kısmet böyleymiş :) Bi regl olsam rahatlıycam aslında.. benim hiç gecikmem olmazdı niye böyle oldu anlamadım
Ondan sonra yaptığım bütün idrar testleri de negatifti ama canım bence o testte bi sıkıntı oldu
Bende senin durumu anlamadım gebelik testinde çizgi var adetin gecikti ama kan testinde hamile değilsin..
Çok değişik
Ondan sonra yaptığım bütün idrar testleri de negatifti ama canım bence o testte bi sıkıntı olduİşte insan olumluya inanmak istiyoya hep öbürlerin yanlış diye düşünüyodum
Ondan sonra yaptığım bütün idrar testleri de negatifti ama canım bence o testte bi sıkıntı olduİşte insan olumluya inanmak istiyoya hep öbürlerin yanlış diye düşünüyodum
İnşallah canım.. Bugün ovulasyon testi de sipariş vercem.. olsa bitse de bi an önce yapsak :)Olsunn madem bebiş yok inşallah bir an önce adet olursun çalışmalara başlarsınız beraber takip ederiz
Günaydın canım yaptırdım dün BAT günümdü ve negatif çıktıcanım günaydın idrar testleri tam garanti değil ama kan garanti kesinleşsin dersen kan yaptırmış mıydın
ben de aldım canım birlikte takip edelim bu ay çok hırslıyım ;-)İnşallah canım.. Bugün ovulasyon testi de sipariş vercem.. olsa bitse de bi an önce yapsak :)
Günaydın canım yaptırdım dün BAT günümdü ve negatif çıktı
Tmm canımben de aldım canım birlikte takip edelim bu ay çok hırslıyım ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?