- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.084
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya dayanamadim silikte olsa görürüm ddim ama :)) ins canm ya haber ver bizlere kan testu sonucunuu ins bebis vardir ♡♥♡
Allah yardımcın olsun. Benim ilk olduğu için günler gecmeyi bilmiyor
İnş canım ya ins 1 bucukta gideceğim bildiririm ins:)))
Kızlar 29 aralık gelmez şimdi bana 1 düşük ,1 kimyasal gebelik geçirdim.Bu ay kırmızı kart yemek istemiyorum sağlıklı sağlıklı bebişlerimiz gelsin inşallahh
Aminn canım inşallah hayırlısı ile gelir bebişlerimiz haber bekliyoruz senden oyleyse :)Gelir canım gelir sayılı gün çabuk gecer.. benimde yarın adet günüm hayırlısı neyse o olsun.. elbet zamani gelince olacak.. Sabır![]()
Aminn canım inşallah hayırlısı ile gelir bebişlerimiz haber bekliyoruz senden oyleyse :)
Canım bende ölçemedim bugün daha doğrusu sonradan geldi aklıma ölçtüm 35.4 çıktı ama sayılmaz herhalde :)yunus_ciklet
shoji şimdi test sipariş edicem ovulasyonla beraber öğle aramdayım:)
Yaptım.test silik.cikti
Kizlar kan testi sonucum negatif.. hayirlisi diorm :)
1 Aralık adet günüm heyecanla bekliyorum :) Bu ay ilk denememiz ve dün kasık ağrım çook oldu
Saol canım İnşallah :)Canım lütfen üzme kendini, saati gelince olacak illaki...
Hayırlı olsun. Bir kan testi yaptır bence canııım :)
Canım lütfen üzme kendini, saati gelince olacak illaki...
Benim de 24 kasım, ilk günler benim de kasığım çok batmıştı, şimdi bir şey yok ama...
Canııım merakla bekliyorum.
Ben de bugün başka bir şey için hastaneye gittim, arada doktora gebelik şüphesi olabilir diyince kan testi yapalım dedi, yarın çıkar sonuçlar dedi, yarına kadar bekleyeceğiz bakalım...
Ay ne şüphelisi canım yaa gayet normal bi sonuç bu hiç kafana takma.. Doktorlar akıllarınca tedbir amaçlı öyle şeyler söylüyolar !! Canını sıkma benim gebeliğimde BAT günü 255 çıkmıştı gayet normaldi bebeğim..Kızlar sonuç 300 çıktı dr şüpheli p.tesi salı tekrarlayalim dedi bat a 1 gün var ne şimdi bu:///
Ay ne şüphelisi canım yaa gayet normal bi sonuç bu hiç kafana takma.. Doktorlar akıllarınca tedbir amaçlı öyle şeyler söylüyolar !! Canını sıkma benim gebeliğimde BAT günü 255 çıkmıştı gayet normaldi bebeğim..
Ay heralde canım istersen konu falan aç başka Annelik topiclerine falan sor gayet normal bi sonuç.. Daha düşük bile olan var sakın kendini üzüp bebeğine bi zarar vermeGerçekten mi canım ya Ayy hiç sevinemedim sözde eşime soyleyecektim bugün çok sıkıldı canım
Ay heralde canım istersen konu falan aç başka Annelik topiclerine falan sor gayet normal bi sonuç.. Daha düşük bile olan var sakın kendini üzüp bebeğine bi zarar vermeHerşey yolunda gidecek Allahın izniyle buna inan :)
Git canım aklında kalmasın.. Ama emin ol bi sorun yok yani..üzülme lütfen.. Daha çok erken BAT bile gelmedi.. Bence ondan demiştir.. Bak emin o tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum doktorlar kalp atışı duyana kadar gebeyim demeyin diyolar.. Kaç doktora gittim biri de hayırlı olsun demedi.. Herkese böyle yapıyolar yani tedbir amaçlı kaybedersen hazırlıklı ol diye.. Sen de daha regl olmadın o yüzden söylemiştir zaten gecikme olmadan test bile yapmıyolar normalde.. Lütfen moralini bozup bebeğini de üzme.. Stres kötülüğe davetiye çıkartır.. Topla kafanı.. İyi düşün..İnş ya ins yarın bi de özel e mi gitsem acaba off kafam çok karıştı