Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

aynen aman aman çok olsun zaten onları gördükçe moral oluyo bize de Allah herkese nasip etsin canım.umarım çok erkendir daha ondan çıkmamıştır belli olmaz regl olana kadar umut var :) ben regl oldum umut kalmayınca bu aydan bi sonraki ay için planlara başladım ovulasyon testiyle denicem bu ay da bakalım nasip artık :)
Öyle zaten canım bu ay adet olsan daha olduğun gün diğer ayın hayallerine başlıyorsun demi :) guzel ya Allah yokluğunu aratmasin kimseye geç olsun güç olmasın tabi

Evet canım yumurtlamadan bir gün önce ateş düşüyor ertesi gün yumurtlama oluyor ilişkiye girmen lazım mesela benim bu ay

36,2 - 36,2 oldu sonra 35,8 düştü ertesi gün ovulasyon testi yaptım çift çizgiyi yakaladım ilişki oldu sonra 2 gündür 36,3 36,3 oldu ateş işte böyle ama ovulasyon testi aldıysan zaten yeterli aslında ateşle uğraşmasanda olur
tamam canım teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın bu ay bunları da değerlendiricem ateşe de bakarım durumun sağlamasını da yapmış olurum hem :KK200:

Evet canım yumurtlamadan bir gün önce ateş düşüyor ertesi gün yumurtlama oluyor ilişkiye girmen lazım mesela benim bu ay

36,2 - 36,2 oldu sonra 35,8 düştü ertesi gün ovulasyon testi yaptım çift çizgiyi yakaladım ilişki oldu sonra 2 gündür 36,3 36,3 oldu ateş işte böyle ama ovulasyon testi aldıysan zaten yeterli aslında ateşle uğraşmasanda olur
Ay bu ay bende deneyeyim barı ya insallah bu ay tuttururuz. :)

Selam kizlar hepinize iyi aksamlar. Bayadir yoktum yazmiyodum ama tum yazismalarinizi okuyodum takipteydim yani :) yeni hamislere hayirli gebelikler diliyorum insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebislerinizi. Darisi olmayanlarin, bizlerin basina insallah tez vakitte hayirlisiyla :KK200: su ates olcme listesine ben de katilcam galiba.. bu arada bat 5. Gebelik yonunde pek beklentim yok adet olmayi bekliyorum bakalim hayirlisi..

Yaptım.test silik.cikti

Eklentiler

• IMG_20151118_184126.jpg
    IMG_20151118_184126.jpg
    17,7 KB · Görüntüleme: 36
Back