Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Yok canım benim değildi o. Okadar çok silik çıkan var ki bende karıştırıyorum :)
aynen aman aman çok olsun zaten onları gördükçe moral oluyo bize de Allah herkese nasip etsin canım.umarım çok erkendir daha ondan çıkmamıştır belli olmaz regl olana kadar umut var :) ben regl oldum umut kalmayınca bu aydan bi sonraki ay için planlara başladım ovulasyon testiyle denicem bu ay da bakalım nasip artık :)

Kızlar geçen hafta adetime 5 gün varken kan testinde 12.97 çıktı. Ertesi gün 28 çıktı. Doktor haftaya gel dedi. Cumartesi günü bir iki damla kahverengi leke geldi.adetime 3 gün varken. Bugün adet günüm test yapmaya korkuyorum. Kan testi sonucunda nasıl sizce hamile olabilir miyim

Kızlar geçen hafta adetime 5 gün varken kan testinde 12.97 çıktı. Ertesi gün 28 çıktı. Doktor haftaya gel dedi. Cumartesi günü bir iki damla kahverengi leke geldi.adetime 3 gün varken. Bugün adet günüm test yapmaya korkuyorum. Kan testi sonucunda nasıl sizce hamile olabilir miyim
canım bence adet gününse hemen yap test eninde sonunda öğreneceksin bu stresle yaşanmıyo.. acaba acaba acaba derken vücudumuzu kasıyoruz farkına bile varmadan..

Olabilirsin canım yerleşme kanamasıdır o

evet işte sabah 35,8
yani 16.11 35,8
17.11 35,9
18.11 35,8 ama bunu ölçerken birçok şey çıktı :)
ateş ölçerek tam olarak yumurta gününüzü mü hesaplıyosunuz arkadaşlar ben rastgele denediğim için şimdiye kadar hiç bu yöntemlerden haberim yok ovulasyon testi tamam onu aldım her ne kadar nasıl kullanacağımdan emin olmasamda size güvenerek aldım valla :) bu ateş ölçme olayı nedir neyi belirler nasıl belirler

ateş ölçerek tam olarak yumurta gününüzü mü hesaplıyosunuz arkadaşlar ben rastgele denediğim için şimdiye kadar hiç bu yöntemlerden haberim yok ovulasyon testi tamam onu aldım her ne kadar nasıl kullanacağımdan emin olmasamda size güvenerek aldım valla :) bu ateş ölçme olayı nedir neyi belirler nasıl belirler

Evet canım yumurtlamadan bir gün önce ateş düşüyor ertesi gün yumurtlama oluyor ilişkiye girmen lazım mesela benim bu ay

36,2 - 36,2 oldu sonra 35,8 düştü ertesi gün ovulasyon testi yaptım çift çizgiyi yakaladım ilişki oldu sonra 2 gündür 36,3 36,3 oldu ateş işte böyle ama ovulasyon testi aldıysan zaten yeterli aslında ateşle uğraşmasanda olur

Back