- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.230
- 598
Evt cnm ben de anlamadım bu test farklı marka erken gebelik testi daha iyi çıkar diye düşünürken hiç çıkmadıevet ikinci silkte olsa çıkmıştı senin ??
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt cnm ben de anlamadım bu test farklı marka erken gebelik testi daha iyi çıkar diye düşünürken hiç çıkmadıevet ikinci silkte olsa çıkmıştı senin ??
Olmadım canımAllah allah kiz ama adet olmadin dimi halen
canım sen bilirsin tabi ama eğer fırsatın varsa yaptırmak için yap kurtul ha şimdi öğrenmişsin ha bi hafta sonra negatifse de negatif bi sonraki ay için hazırlarsın kendini.. mesela ben bi öğrensem öyle yapıcam inşallah bu ay ovulasyon testi falan ne gerekiyosa yapıcam ..[/QUOTE]Kan testine erken değil mi sence? bat 24 ekim ya, aslında yarın gidiyorum ya başka sebepten, şeytan diyor yaptır bir test ama bilemedim. Negatif olursa üzülmek de var.
ve ben yine adet oldumbu ay da gitti
Hmm evet canım biraz erken aslında . Ama idrarda 1 hafta öncesinden belli olur diyenlerde var çıksa bile şüpheli görünebilir değerler düşük olduğu için canın sıkılır bence sen az daha dayan p.tesi fln gidersin . Oncwsinde de idrar bakarsin Benim 3 gün kala silik çıktı senin de çıkar belki ve ins ikimizde hamileyizdir
Yaa çok utanarak bişey diycem bu saat oldu hala tuvalet ihtiyacım gelmedi hiçbişey içmeyince![]()
Kizlaaaaaarrrrr 5 gunum kaldi bata.test yapsam cokmu erken
Kızlarr benim testim negatiff![]()
Evt onları ben de okuyorum şimdi yaa keşke normal test alsaydımNeyse akşam kan veriim de rahatliim yaa :) Ak kara belli olsun valla daraldım artık yani
![]()
Evt cnm ben de anlamadım bu test farklı marka erken gebelik testi daha iyi çıkar diye düşünürken hiç çıkmadıKısmet artık regl olmadım hala bakalım :)
Akşam yaptırıcam valla canım iş çıkışı işte yarım saatte sonuç veren biyer var biraz uzakta oraya gidicem.. Hayırlısı bakalım en azından belirsizlikten iyidir :)cnm sen erken gebelik testine bakma bende normal gebelik testi ile silik çıkmıştı . bidaha hiç yapmadım. gittimkan verdim. sende bunlarla uğraşma bence git hastaneye kan ver cnm. ben eğitim araştırma hastanesine gittim akşam aciline gerçi griptim dokora gribim ilaç içipiçemeyeceğimi bilmiyorum hamile olabilirim dedim. oda hemen beta-hcg testi istedi. sen de hiç yoktan devlet hastanesinin aciline git çok şiddetli başım ağrıyor ilaç almak istemiyorum hamilemiyim bilmiyorum de ücretsiz kan testini yaptır bence. bana güven testlerle uğraşma cnm. hemde morelin tekrar tekrar bozmamış olursun kesin sonuç nede olsa
ben de her ay söz veriyorum bi hafta kala dayanamayıp yapıyorum bu ay sırf yapmamak için eve test almadım .. baktım dayanamıycam öğle arasında işten çıkıp koşa koşa eczaneden alıp yaptım yine![]()
kan tahlilinden önce idrarda bakmak daha doğru değil mi? idrar testi negatif diyorsa çok büyük ihtimalle negatiftir tabi adet gününde veya geciktiğinde yaptıysan... adetten önce yapmak doğru değilmiş onu öğrendim ben.Al bendende okadar canım 3 günüm var ama benim kaşık agrim adet ağrısına döndü sanki napicami bilemedim yaa. Gidip kan tahlili yaptirayimda diyorum bide bekleyeyim diyorum çok zorrrrrr
Hcg hormonu önce kana sonra idrara geçiyor. Dolayısıyla kan testi daha erken sonuç veriyor.kan tahlilinden önce idrarda bakmak daha doğru değil mi? idrar testi negatif diyorsa çok büyük ihtimalle negatiftir tabi adet gününde veya geciktiğinde yaptıysan... adetten önce yapmak doğru değilmiş onu öğrendim ben.
Valla ben şimdi gittim kan testi verdim. Doktor daha erken çıkmayabilir dedi ama yaptırdım bakalım sonuç ne olacakkan tahlilinden önce idrarda bakmak daha doğru değil mi? idrar testi negatif diyorsa çok büyük ihtimalle negatiftir tabi adet gününde veya geciktiğinde yaptıysan... adetten önce yapmak doğru değilmiş onu öğrendim ben.
Valla ben şimdi gittim kan testi verdim. Doktor daha erken çıkmayabilir dedi ama yaptırdım bakalım sonuç ne olacak
Canım yaa Kıyamam sana üzme kendini daha xok yeniymis baksana denemeye devam yanındayız ins
bize de yaz canım sonucu umarım pozitif olurValla ben şimdi gittim kan testi verdim. Doktor daha erken çıkmayabilir dedi ama yaptırdım bakalım sonuç ne olacak
Hadi hayırlısı canım :)Valla ben şimdi gittim kan testi verdim. Doktor daha erken çıkmayabilir dedi ama yaptırdım bakalım sonuç ne olacak
Hadi hayırlısı canım :)
bize de yaz canım sonucu umarım pozitif olur
Tamam canlarimn çok umudum yok ama en azından içimi rahatlatirim. İş yapıyorum belim agriyinca hamileyimdir diye bırakıyorum en azından ögreneyimde rahat rahat isimi yaparım :)Ne zaman çıkacakmis haberdar et mutlaka
onu biliyorum ama ben idrarda görmeden kanda bakmayı tercih etmiyorum. sabredemiyorsan kanda bakmak mantıklı ama busefer her ay hastaneye kan mı vercez? gerek yok bence.Hcg hormonu önce kana sonra idrara geçiyor. Dolayısıyla kan testi daha erken sonuç veriyor.
onu biliyorum ama ben idrarda görmeden kanda bakmayı tercih etmiyorum. sabredemiyorsan kanda bakmak mantıklı ama busefer her ay hastaneye kan mı vercez? gerek yok bence.
Yok canım ben iş yapamaz oldum artık öğrenip kurtulmak istiyorum şuan inanılmaz kasık agrim var. Adet olacakmisim gibi. Ama daha 3 gün var. Karnimda agridikca arabalar kafamda deli sorular. Rahatlatacak beni biraz insAynen bende senin gibi düşünüyorum hem kanda negatif görünce insan daha çok üzülür bence
Ümit tükenmez. Önümüzdeki ay için yeni ümit, yeni heyecan... çok tezcanlı ve heyecanlısın anladığım kadarıyla bunu yenersen başaracaksın bence. belki bu; soğuk kanlı olmayı, tevekkül etmeyi öğrenme sınavımızdır. Allah hepimiz için hayırlısını nasip eder.ve ben yine adet oldumbu ay da gitti