hadi bakalım çok merak ettim hayırlısı olsun.Valla ben şimdi gittim kan testi verdim. Doktor daha erken çıkmayabilir dedi ama yaptırdım bakalım sonuç ne olacak
Canım üzülme sakin herşeyin hayırlısı. En iyisini Rabbim bilir. Belki daha hayırlı bi zamanda olması gerekiyordur.ve ben yine adet oldumbu ay da gitti
Bence de öyle zaten. Demek istediğim kan daha güvenilir her zaman için. Ama idrar daha kolay ve mantıklı. En azından pozitifi görene kadar.onu biliyorum ama ben idrarda görmeden kanda bakmayı tercih etmiyorum. sabredemiyorsan kanda bakmak mantıklı ama busefer her ay hastaneye kan mı vercez? gerek yok bence.
Akşam yaptırıcam valla canım iş çıkışı işte yarım saatte sonuç veren biyer var biraz uzakta oraya gidicem.. Hayırlısı bakalım en azından belirsizlikten iyidir :)
evet aynen. idrarda pozitifi görmeden kanda bakmayı düşünmüyorum. idrara da adet geciktikten sonra bakmak lazım. ozaman sabah akşam farketmiyor. sonuç ne diyorsa o.Bence de öyle zaten. Demek istediğim kan daha güvenilir her zaman için. Ama idrar daha kolay ve mantıklı. En azından pozitifi görene kadar.
adet oldun mu?Kızlarr benim testim negatiff
Olmadım canımadet oldun mu?
Olmadım canım
Haklısın canım sanırım normal testler daha iyi çıkarıyo.. bi de bu predictor erly için bi sürü konu açılmış yanlış çıkıyo diye onları da okudum. Akşam testte görücez bakalım varsa da yoksa da ona göre yazarım mutlaka size de :) Çok teşekkür ederim moral verdiğin içincanım az önce erken gebelik testi almıştım bi hafta önce intten daha yeni geldi. onu senin için yaptım bakalım kopkoyu çıkıyormu diye erken gebelik testi sonucum 824 old. halde ikinci silik çıktı. yani sen daha başındasın ya o yzden hiç görünmemiş olabilir . anlıycan ben kesin olarak hamiş oldç halde ikinci kopkoyu çıkmadı . inanma bunlaraEki Görüntüle 1693077
Akşam 7-8 gibi cnm yazıcam size :)Kan vermeye ne zaman gideceksin canım
Akşam 7-8 gibi cnm yazıcam size :)
Heyecanla bekliyoruz csnim dualarim seninle :)))
Kaç gün var canım BAT a?Kızlar benim kan testi sonucumda negatif maalesef ama olsun en azından ne olduğunu öğrendim. Gerçi doktor daha çok erken negatif ciksada hamile olabilirsin dedi ama bakalim
kaç gün geçti,düzenlimidir?Olmadım canım
canım ama senin sanki idrarda silik çıkmamışmıydı yanlış mı hatırladımKızlar benim kan testi sonucumda negatif maalesef ama olsun en azından ne olduğunu öğrendim. Gerçi doktor daha çok erken negatif ciksada hamile olabilirsin dedi ama bakalim
bugün BAT canım..düzenlidir aslına ama bakalım kısmet artık..belki mevsimsel,belki başka bişey hayırlısı :)kaç gün geçti,düzenlimidir?
3 gün var canım. ben kendimi hamile olmadığına inandirdim ama bu kaşık ağrısı ve bel ağrısı göğüs ağrısı ne ozamannnnnKaç gün var canım BAT a?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?