Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Geçmedi canım ama önceki akşam yaptığım teste pozitif dedi arkadaşlar burda, silik bi çizgi vardı.. Ondan heveslendim bugün adet günüm, henüz bişey yok, akşama kadar olmazsa gidicem inşallah :)
Canım güzel haberlerini bekliyorum hadi insalllllllaaaaaaahhh

Kızlar Günaydın dün akşam bata 3 gün kala test yapıp resim atmistim hayalet bi çizgi vardı bu sabah tekrarladim bi de buna bakın 2 gun var bata:)Eki Görüntüle 1692453

Anaaaaaammmm :) Senin kan testi zamanı gelmiş bence canım. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlere olsun inşallah, dua et canım bize de :) KAn testinin sonucunu da bize haber ver olur mu?

Evt canım çünkü eğer akşama kadar regl olmazsam akşam kan testine gidicem

Bence yap elindeki testi canım, nasılsa hastaneye gidicem diyorsun. Çok sıvı içme ama :)

Kızlar bir şey sorucam size. Şimdi yarın ben doppler çektireceğim başka bir sebepten ötürü. Yazdan beri ayaklarım çok şişiyordu, doktor doppler istedi. Yarın hastaneye gittiğimde kan testi de yaptırsam mı acaba? Biliyorum daha çok erken ama denesem mi acaba şansımı? bat 24 ekim.

Tmm canım yapıcam sadece 1 kupa çay içtim artık bişey içmiycem biraz sıkışmayı bekleyip yapıcam testi :)

Aynen benim Karnım la belimde regl olcakmis gibi ağrıyor yaaa ins testler doğrudur dr a ne zaman gitmeyi düşünüyorsun :)

kızlar rahat olun doğru . bende de silik çizgi çıktı. kan testi yaptırdımhemde bat tan bir günönce 270 48 saat sonra bidaha yaptırdım 824 . :) içiniz rahat olsun

yok cnm hastanenin aciline gidip gebelik testi istiyorum diyosunnn o kadar

Canım benim ya haber vermez olur muyum :))) ama çok tedirgin im hala gidip gitmemek konusunda netlesemedim

daha çok erken gibi cnmm

kızlar rahat olun doğru . bende de silik çizgi çıktı. kan testi yaptırdımhemde bat tan bir günönce 270 48 saat sonra bidaha yaptırdım 824 . :) içiniz rahat olsun

Ayy hadi ins benim de öyle çıkar yaa yarın bat a 1 kalmış olacak cesaret edebilirsem yaptircam ins:)))

Merhabalar. Benim günüme tam bir hafta var. Ama çok zor geçecek gibi. Şu hamilelik doğum falan tamam da beklemek çok zor şey

Tmm canım yapıcam sadece 1 kupa çay içtim artık bişey içmiycem biraz sıkışmayı bekleyip yapıcam testi :)

Fotoğraf çekmeyi unutma tamam mıı :)

Canım benim ya haber vermez olur muyum :))) ama çok tedirgin im hala gidip gitmemek konusunda netlesemedim

Bugünkü test dünküne göre daha net çıkmamış mı? Tedirgin olma bence, hem kan testiyle kesin sonucu alırsın, için rahatlar.

ya kızlar ya bugün tam günüm test negatif gösteriyo tamamen ümidimi kesmelimiyim olsa çıkardı di mi.. rüyamda hep çift çizgi gördüm bugün sabaha karşı kalktım yaptım ama
Çıkmayabilir canım belli olmaz bazı kişilerde idrara hemen geçmiyo.. Günün şaşmadan oluyosa akşama kadar olmazsan bi kan vermeni tavsiye ederim tatlım inşallah hayırlısıysa hamilesindir :)

Ya bi de az onve bi arkadaşıma gösterdim fotoyu bence negatif kırmızınin koyu olması lazım fln dedi canım sıkıldı

Bugünkü test dünküne göre daha net çıkmamış mı? Tedirgin olma bence, hem kan testiyle kesin sonucu alırsın, için rahatlar.

Evet bu sabah ki daha net yarın sabah Ta yapacağım ins

Ayy unuturmuyum işyerinde tuvalete tam teçhizatlı gircem ve bence en az 20 dk çıkmıycam öldüm falan sanmasalar bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…