Canım en azından salmış gibi yap benim gibi dilinde :)ay keşşkeee salmak mümkün olsa çoktann salardımm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım en azından salmış gibi yap benim gibi dilinde :)ay keşşkeee salmak mümkün olsa çoktann salardımm :)
Amin canım.
Kan testine erken değil mi sence? bat 24 ekim ya, aslında yarın gidiyorum ya başka sebepten, şeytan diyor yaptır bir test ama bilemedim. Negatif olursa üzülmek de var.
ay bi düzgün yazamadım ayolAmin canım.
Kan testine erken değil mi sence? bat 24 ekim ya, aslında yarın gidiyorum ya başka sebepten, şeytan diyor yaptır bir test ama bilemedim. Negatif olursa üzülmek de var.
Amin canım.
test yaptın mı canım?adetime 2 gün var meme ağrılarım iyice azaldı. acaba olabilir mi? yoksa ümidimi öteki aya mı bırakmalıyım?
yır tatlım yapmadım gecikmeden yapmamaya söz verdim kendimetest yaptın mı canım?
ne zaman test yapacaksın canım.. ben dayanamayıp 7 gün kala yapmıştım iyi sabrediyosunuz valla maaşallahKizlar 5 gunum kaldi. Bu sabah kahve icemedim tadi cok berbatti. Normalde hersabah kahve icerim cok sevdigim icin. Bu sabah bi tuafti tadi. Icemedim attim.
Goguslerim hafif hassas. Baska belirtim yok ha bide sabahlari uyandigimda vucudumu gerdigimde karnimin alti bicak kesmis gibi hissetim
ben de her ay söz veriyorum bi hafta kala dayanamayıp yapıyorum bu ay sırf yapmamak için eve test almadım .. baktım dayanamıycam öğle arasında işten çıkıp koşa koşa eczaneden alıp yaptım yineha
yır tatlım yapmadım gecikmeden yapmamaya söz verdim kendime
Al bendende okadar canım 3 günüm var ama benim kaşık agrim adet ağrısına döndü sanki napicami bilemedim yaa. Gidip kan tahlili yaptirayimda diyorum bide bekleyeyim diyorum çok zorrrrrradetime 2 gün var meme ağrılarım iyice azaldı. acaba olabilir mi? yoksa ümidimi öteki aya mı bırakmalıyım?
Ayyy dayanamiyorum zaten kiz :) ama cok erken degilmi :) cikarmi sencene zaman test yapacaksın canım.. ben dayanamayıp 7 gün kala yapmıştım iyi sabrediyosunuz valla maaşallah
Yaa çok utanarak bişey diycem bu saat oldu hala tuvalet ihtiyacım gelmedi hiçbişey içmeyince
Günaydın canım işler çok yoğun şu sıra 36.2 ateşim sizler nasılsınız nasıl gidiyo? yunus_ciklet
hahahahahha ayy çok alemsinnn biraz su içtim yaa yoksa gelmiycek 1 saat daha bekliyim olur inşallahzorlasan çıkmaz mı :)