Evt canım çünkü eğer akşama kadar regl olmazsam akşam kan testine gidicem
TebbriklerrrKızlar sanırım hamileyimMmm eve geldim şimdi 2 farklı marka testle yaptım ayyyyyy coooookkkk heycanliyim mmm mm
adet günün geçti mi canım merak ettim benim bugün günüm test yaptım ama negatifEvt canım çünkü eğer akşama kadar regl olmazsam akşam kan testine gidicem
günaydın.. ben kan testi için doktora gitmiştim bana kızmıştı kovmuştu hatta kibarca çok üzülmüştüm hastane çıkışı regl oldum zaten tam günümdü zaten ama merakla gitmiştim işte.. her doktor farklı karşılıyo en iyisi benim gibi bugün benim günüm demeyin 10 gün geçti falan deyinYap o zaman canım madem kan testi yaptıracaksın..
Bide ben merak ediyorum hiç tecrübem yok bu konuda.. Gebelik için kan testini nasıl yaptırıyorsunuz Kadın Doğumcuya gidip kan testi mi istiyorum diyorsunuz nasıl oluyor ?
tmm canım öğleye kadar bekleyim yaparım o zaman fazla sıvı tüketmemeye çalışıyım :) Kadın d.cuya gitmiyosun canım ben tıp merkezi gibi biyerde yaptırıyorum. Gidiyorum normal beta hcg yaptırmak itiyorum diyorum.. sonucumu alıp gidebiliyosun, istersen doktora da görünebiliyosun, Bildiğim kadarıyla sağlık ocakları da yapıyo kan testini ama sonuç biraz geç çıkıyo.Yap o zaman canım madem kan testi yaptıracaksın..
Bide ben merak ediyorum hiç tecrübem yok bu konuda.. Gebelik için kan testini nasıl yaptırıyorsunuz Kadın Doğumcuya gidip kan testi mi istiyorum diyorsunuz nasıl oluyor ?
Geçmedi canım ama önceki akşam yaptığım teste pozitif dedi arkadaşlar burda, silik bi çizgi vardı.. Ondan heveslendim bugün adet günüm, henüz bişey yok, akşama kadar olmazsa gidicem inşallah :)adet günün geçti mi canım merak ettim benim bugün günüm test yaptım ama negatif
tmm canım öğleye kadar bekleyim yaparım o zaman fazla sıvı tüketmemeye çalışıyım :) Kadın d.cuya gitmiyosun canım ben tıp merkezi gibi biyerde yaptırıyorum. Gidiyorum normal beta hcg yaptırmak itiyorum diyorum.. sonucumu alıp gidebiliyosun, istersen doktora da görünebiliyosun, Bildiğim kadarıyla sağlık ocakları da yapıyo kan testini ama sonuç biraz geç çıkıyo.
ay doğru canım ya ben de bakmıştım unutmuşum inşallah hamişsindirGeçmedi canım ama önceki akşam yaptığım teste pozitif dedi arkadaşlar burda, silik bi çizgi vardı.. Ondan heveslendim bugün adet günüm, henüz bişey yok, akşama kadar olmazsa gidicem inşallah :)
Günaydın canımm artık kesinleştirdin bence kan testine hazırsınHadi inşallahh yaaa
Geçmedi canım ama önceki akşam yaptığım teste pozitif dedi arkadaşlar burda, silik bi çizgi vardı.. Ondan heveslendim bugün adet günüm, henüz bişey yok, akşama kadar olmazsa gidicem inşallah :)
tmm canım öğleye kadar bekleyim yaparım o zaman fazla sıvı tüketmemeye çalışıyım :) Kadın d.cuya gitmiyosun canım ben tıp merkezi gibi biyerde yaptırıyorum. Gidiyorum normal beta hcg yaptırmak itiyorum diyorum.. sonucumu alıp gidebiliyosun, istersen doktora da görünebiliyosun, Bildiğim kadarıyla sağlık ocakları da yapıyo kan testini ama sonuç biraz geç çıkıyo.
Cok teşekkür ederim canimmmmmmmmmmmmte
Tebbriklerrrçok sevindim senin adına darısı başımızaaaaa
Rica ederim canım ne demek :) Amin inşallah :)Tamam canım bende merakla bekliyorum inşallah hamilesindir.. Verdiğin bilgi için teşekkürler
Ay inşallah yaa ama hala şüphe var içimde emin olamıyorumay doğru canım ya ben de bakmıştım unutmuşum inşallah hamişsindir
İnşallah hayırlısıyla canım :) Çok sağol :)inşallah hamilesindir canım
amin canımmm önemli olan da zaten o biz aceleciyiz sadece birazcık :)Cok teşekkür ederim canimmmmmmmmmmmmdarısı sizin başınıza inşallah Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
eger olmasa çıkmazdı bence her ay test yapan biri olarak bunu söyleyebilirim ama tabi yine de kanla emin olmakta fayda var canım :)Ay inşallah yaa ama hala şüphe var içimde emin olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?