Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Aynen canım inşallah hayırlısı olsun :)

Öyle mi dersin:)) Ayy canım ins ya bu ay ilk denememiz ama yinede hevesleniyor insan akşam test yapmak istiyorum 3 gün kaldı çıkar mı ki

Canım bizim de ilk deneme, ben de seninle aynı şeyleri hissediyorum. Göğüslerim inanılmaz büyüdü, hatta eşim bile bu işte bi gariplik var dedi yani bence test için acele etme, negatif çıkarsa üzülürsün boş yere. 3 güncük daha sabret. Bennim bat a daha 6 gün var...

30. güne 5 gün kaldı.herhangi bir tık yok.

Belirti olarak mı diyorsun tuğsemcim?

Ayy süper. Bende yapıcam :))

Ama canım 5 gün varken çıkmayabilir de benim yarın BAT bu sabahki test negatif Sanmıyorum yani bi mucize olmazsa :) Ama mucizelere de inanmıyo değilim :) Hayırlısı olsun :)

Rabbim en kisa zamanda nasip etsin inşallah canım benim. O beklemeyi bilirim. Eğer bi aksilik olmazsa hamileligimde şükürler olsun Allah bu sevinci sana ve hamile olmak ısteyen herkese en kisa zamanda yasatsin

Rabbim en kisa zamanda nasip etsin inşallah canım benim. O beklemeyi bilirim. Eğer bi aksilik olmazsa hamileligimde şükürler olsun Allah bu sevinci sana ve hamile olmak ısteyen herkese en kisa zamanda yasatsin
Amin canım inşallah Allah isteyen herkese versin.. Sen de inşallah bebeğini sağlıkla doğurur büyütürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…