- 25 Nisan 2015
- 1.044
- 498
- 53
idrar testi yaptım negatıf cıktıııııııı. bugun yada yarın adet günüm .
Kızlar bu sabah ateşim 36,2 :)perihan08 yunus_ciklet
Yani
12/11 - 36,2
13/11 - 36,2
14/11 - 35,8
15/11 - ovulasyon testi çift çizgi ve akıntı yani yumurtlama oldu
16/11 - 36,2 :)
işe yarıyor galiba
Yumurtlama gununde vucut sicakligi dusuyor mu ben yukseliyor saniyordum bunu ogrenmem iyi olduayrica insallah bu gun tutar seninde. Kendini cok yorma her firsatta dinlenmeye bak
hoşgeldin canım nabermeraba canlar :)
Yumurtlamadan bir gün önce ateş düşüyor canım inşallah tutar valaa
iyi canm nolsun kafaya takmamak için çok dolaşmıyorum burda arada girip selam çakıp gidiyorum konuşmalara bakıyorum yeni arkadaşlar katılmış aramıza:)hoşgeldin canım naber
Insallah bu ayda bizler guzel haber verelim once sen sonra biz
iyi canm nolsun kafaya takmamak için çok dolaşmıyorum burda arada girip selam çakıp gidiyorum konuşmalara bakıyorum yeni arkadaşlar katılmış aramıza:)
adet tarihimn bile ne olduğunu unuttum valla telfnumu değiştim adet takvimim kayboldu öle yani oluruna bıraktım sende ne var ne yok :)
5 gün sonra çok merak ediyorum psikolojik de bi belirtiler kendimi ödüllendirme yı düşünüyorum bu kadar birebir yaşanmaz kiİnşallah adet günün ne zaman :)
Benim daha 5 günüm varrGünaydın kızlarSon 2 gün
Hem de ne zor cnm ama bekliycez el mahkum :)))Benim daha 5 günüm varrbeklemek çok zorrrr
Hoşgeldin cnm ben de bu ay bi kendimi bıraktım hayırlısı neyse o olsun diyorum artık :)evet canm bende burayı acınca baktım gördüm adet tarihimi bakalm haftasonu görcez bende calışmalara devam valla
Bırakınca oluyor diyorlar genelde stres yapmamak lazimmis ama nerdeee... Stres topuna döndüm bennnHoşgeldin cnm ben de bu ay bi kendimi bıraktım hayırlısı neyse o olsun diyorum artık :)
Valla doğru diyosun stres yapmaktan yaşlandım yaa kaç aydırBırakınca oluyor diyorlar genelde stres yapmamak lazimmis ama nerdeee... Stres topuna döndüm bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?