KIZLAARRRRRRRR SONUCUM BELLİ OLDUUUU..
270 çıktı
Tebrik ederim canımmmmKIZLAARRRRRRRR SONUCUM BELLİ OLDUUUU..
270 çıktı
Merhaba kızlar yazdıklarınızı okudukça içimi bir neşe ve heyecan kapladı. ADt tarihim 25 Kasım ve bende beklemedeyim.su gibi süt renginde beyaz akinti m var belim özellikle bugün fena ağrıyor. Is yapinca bi yorgunluk ve hafif bas donmesi.Sol kasigimda seğir më ağrı batma var .göğüslerimdee ağrı yok her ay olurdu bu da..her adet öncesi bu yazdığım belirtiler oluyo bende .o yüzden yine mi kirmizilar gelecek diye de düşünmekten alamıyorum kendimi.zaman lehimize ilerler inşallah ve hamile haberlerimizi alalım aminnn
İnşallah hamilesindir canım. Ama kendini kaptirma sakin hayal kırıklığı oluyor sonra. Bizde 4 aydır calismadayiz ama bakalım. Bugün adet olmam gerekiyor normalde ama henüz olmadim belim feci ağrıyor ama korkuyorum olucam diye
Insallah olmazsın ve bebeğin seninledir canim
Bata 5 gun kaldi sabah erken gebelik testi yaptim ama negatifsanirim tutturamadim gebeligi erken donemde cikmayip sonra cikan var mi?
BAT a 3 gün kala yapmıştım erken gebelik testi negatifti.. BAT günü normal gebelik testim pozitifti canım :)Bata 5 gun kaldi sabah erken gebelik testi yaptim ama negatifsanirim tutturamadim gebeligi erken donemde cikmayip sonra cikan var mi?
Eneeeee ben bunacok sevindim ama yaaBAT a 3 gün kala yapmıştım erken gebelik testi negatifti.. BAT günü normal gebelik testim pozitifti canım :)
Aynen canım bekle hatta BAT günü ve bikaç gün sonra bile idrarda çıkmayan arkadaşlar var.. Kan en güvenlisiEneeeee ben bunacok sevindim ama yaao zaman 5 guncuk daha sabrediverim gari :)
İnşallah adet günün ne zaman :)Canım bende akıntı dışında tüm belirtileri yasadim senin gibi. aynen benimde sol ayağıma vuran bi ağrı oldu. Ama zamanla geçti şimdi sadece sol kasigimda batma oluyor. İnsallah hamileyizdir
Canım gözünüz aydın çok sevindimAllah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ya ben çok su içer oldum sürekli agzım boğazım kuruyor. Bu yüzdende en az 2 saatte bir lavobodayım. Hamile miyim daha bilmiyorum reglımı beklıyorum bir kaç gün var. sizin nasıldı?
inşallah cnm. sen de en kısa zamanda güzel haber verirsin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?