sen benden daha sabırsızmışsın ben de 4 gün kala yaptım ve sonuç negatif tabiki .. ama bu idrarda gebelik testi adet gününde de sonuç veriyo diye biliyorum amaselam kızlar benımde 7 gün var adete, predıctor testi denedim bugün negatif çıktı halıyle çünkü beklenen adet gectıkten sonrakı 6 gunde sonuc verıyormus, adetım gecse zaten ben kan testı yaptırcam heralde gidip gebelık testı alcak halım yokinş tutmustur ya yumurtlama günlerinde ıyı degerlendırdık preseed jelle eminim.. rüyalarıma dayanarak ve ıcımden bır ses hamılesın dıyor ama negatifi görünce bugun.. amann ne sabırsızıs kendımızı uzmeye yer arıyos bı bakıma..
Masallahhhh insallah bebeginizi de saglikla kucaginiza alirsiniz hayirli olsun
sen benden daha sabırsızmışsın ben de 4 gün kala yaptım ve sonuç negatif tabiki .. ama bu idrarda gebelik testi adet gününde de sonuç veriyo diye biliyorum ama
Kızlar ben ya mide hastası oldum birdenbire ya da hamileyim!
Ne olduki cnm
kaç aydır deniyorsun bu arada ? umarım iyi haberler veririz birbirimizesorma canım ya ınsan cok ısteyınce böyle oluyo ıste bılırsınaman yapmam artık ıdrar testı falan dırek kan testıne gıderım
kaç aydır deniyorsun bu arada ? umarım iyi haberler veririz birbirimize
Su bile içsem midemde sanki bi geri gelme hissi ekşime gibi tam tarif edemiyorum.. hiç böyle bi problemim yoktu.. Yediğim bişeyden desem farklı hiçbişey yemiyorum.. Umarım mide hastalığı falan olmamıştırNe olduki cnm
selam canım hamişsin sanırım , tebrıkler darısı basımıza.. Özel olarak yaptıgın birşery varmıydı preseed vs kullanmısmıydın sorun var mıydı eşinde veya sende.
Su bile içsem midemde sanki bi geri gelme hissi ekşime gibi tam tarif edemiyorum.. hiç böyle bi problemim yoktu.. Yediğim bişeyden desem farklı hiçbişey yemiyorum.. Umarım mide hastalığı falan olmamıştır
Yok cnm. Bende hiç bir sorun yok demişti doktor. Hormonlar amh falan hepsi çok iyi dedi. Ama eşim hiç görünmedi
zamanı gelmıs olmus demekkı. bizlerede nasip etsın Allah ıns..
Ay bilmiyorumki canım valla çok da umutlanmak istemiyorum sonra hayal kırıklığı olunca üzülüyorum ama yine de hani aklıma gelmiyo değilBence bunlar mide rahatsızlığından değil cnm :)
Ay bilmiyorumki canım valla çok da umutlanmak istemiyorum sonra hayal kırıklığı olunca üzülüyorum ama yine de hani aklıma gelmiyo değilHayırlısı olsun bugünü saymazsam 5 günüm kaldı :)
Ay bilmiyorumki canım valla çok da umutlanmak istemiyorum sonra hayal kırıklığı olunca üzülüyorum ama yine de hani aklıma gelmiyo değilHayırlısı olsun bugünü saymazsam 5 günüm kaldı :)
Sen keşke testi bi tekrarlasan eminim koyulaşmıştır :))Haklısın cnm. Bende öyle düşünüyorum. İkinciyi silik gördüğüm için hala kendime hamişsin diye itiraf etmiyorum. Ne zaman kan testin sonucunu göreceğim o zaman inanırım. Seninde dediğin gibi sonrasında hayal kırıklığı ağır oluyo
ayy daha varmış canım gitsen de yapmazlar adet geçmeyince.. bi de çıkmayabilir yerleşme yumurtlamadan sonra 10 güne kadar sürebiliyo biliyosun.. Sabır hepimize sabırrr :))benımde 7 gun kaldı canım kan testı yaptırmamak ıcın zor duruyorummmmm
ayy daha varmış canım gitsen de yapmazlar adet geçmeyince.. bi de çıkmayabilir yerleşme yumurtlamadan sonra 10 güne kadar sürebiliyo biliyosun.. Sabır hepimize sabırrr :))
10 gün geçtiyse o zaman adetine 4 gün kalmışşaman sormuyorkı ozeller,dırek alıyorlar kanıhem sorsada gectı derım nolcak tahmınım yumurtlama uzerınden 10 gün gecti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?