- 12 Ekim 2015
- 309
- 209
- 103
Amin canım inşallah buradaki herkez en kisa zamanda güzel haberleri alır herzaman duamdasinizTebrikler canım allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah buradaki herkez en kisa zamanda güzel haberleri alır herzaman duamdasinizTebrikler canım allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :)
canım hadi bakalım bende sabah hormon için kan verdim hiç bakılmamıştı. Ölçümler yaz unutma bende pazaetrsi başlayacağım canımmm.
tebrikler hamilesin. BENDE görmek istiyorum çift çizgi.. :)Kızlar adetim yarın ve dayanamayıp test yaptım sonuca bakarmisiniz ay elim ayağım titriyo resmenEki Görüntüle 1686493
ayy çok sevindimmmmKızlar adetim yarın ve dayanamayıp test yaptım sonuca bakarmisiniz ay elim ayağım titriyo resmenEki Görüntüle 1686493
ayy ben değilim hamile olan canımm Allah söyletiyo belki ben de olurumgibigibiyim hemen belirtilerini paylaş bekleyenler var :)
Inşallah en kisa zamanda görürsün canimtebrikler hamilesin. BENDE görmek istiyorum çift çizgi.. :)
hycnlprnss hamilelilk belirtileri ni paylaşssın ozamann.Inşallah en kisa zamanda görürsün canim![]()
Vallahi hepimizin göbüşüne..ayy ben değilim hamile olan canımm Allah söyletiyo belki ben de olurum![]()
shoji hormon testi yaptırdınmı neye bakıyorlar adetli iken oluyor diye verdim daha dr ile konuşmadım.
iyi bişeydir yani demi mesela neden gebe kalamadığım bilinebilir belki ?Herşey normal gibi çünkü.TSH LH FALAN BAKIYORLAR YAPTIRMIŞTIM
iyi bişeydir yani demi mesela neden gebe kalamadığım bilinebilir belki ?Herşey normal gibi çünkü.
Tebrikler canım gözün aydınKızlar adetim yarın ve dayanamayıp test yaptım sonuca bakarmisiniz ay elim ayağım titriyo resmenEki Görüntüle 1686493
Bogabilirsin canım çünkü bende burdaki bıçok kişiyi bogmustumhycnlprnss hemen bize tüm belirtilerini yazmalısınnnn neden şüphe duymuştun erken yapmana ne sebep oldu.. Vücudunda bi değişiklik farketmişmiydin?? Seni sorularımla boğabilirim şu an
![]()
Teşekkür ederim canimcim çok saol ya elim ayağım titriyo resmen bakalım eşim ne yapacak aksamaayy çok sevindimmmmTebrikler canım Allah tamamına erdirsin
![]()
Teşekkür ederim canimcim çok saol ya elim ayağım titriyo resmen bakalım eşim ne yapacak aksama![]()
Teşekkür ederim canım inşallah kan testimde de güzel sonuçları alırım ve inşallah en kisa zamanda bu topikteki herkez bu güzel haberle karsilasirTebrikler canım gözün aydın![]()
canim yanimdayken söylemek istiyorum akşam 6.30da çıkıyoruz ama 7.30 gibi anca evde oluyoruz artık nasıl bekleyeceksem onuda bilmiyorumki testi işte yaptimSöylemedin mi daha :)