Yok
canim yanimdayken söylemek istiyorum akşam 6.30da çıkıyoruz ama 7.30 gibi anca evde oluyoruz artık nasıl bekleyeceksem onuda bilmiyorumki testi işte yaptim
Ayy benim daha 1 hafta varBogabilirsin canım çünkü bende burdaki bıçok kişiyi bogmustumcanım ben 3 gun once rüya kendimi hamile görmüştüm ondan beri kendimi hep hamile zannediyordum adet günüm yarın benim ve normalde adetten 2 gün önce goguslerim siser ve hassasiyet olur ama şimdi 2 hafta önce şişti öyle çok agri felan da olmadı yani çarşamba gününe kadar herşey normaldi ama iki gündür göğsüm deki silikte indi hassasiyet te bitti ama adet oldum zannediyodum devamli wc ye gidiyodum ama şeffaf akintim vardı birde bu sabah mide bulantisina uyandım aklıma ilk gelen bunlar kuzum sen sor ben cevaplarım inşallah en kisa zamanda de sen başkasının sorularını cevaplarsin
Bak eğer varsa bi avm falan git bi tane minnak patik al güzel bi kutu al içine bişeyler yaz kağıtlara falan patiğin içine de testini koy sana hediye aldım diye ver akşam.. Ben eşime öyle yapmıştım sevincinden ağlamıştı :))Teşekkür ederim canimcim çok saol ya elim ayağım titriyo resmen bakalım eşim ne yapacak aksama
Bak eğer varsa bi avm falan git bi tane minnak patik al güzel bi kutu al içine bişeyler yaz kağıtlara falan patiğin içine de testini koy sana hediye aldım diye ver akşam.. Ben eşime öyle yapmıştım sevincinden ağlamıştı :))
gözün aydın canımmm allah sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin inş.Kızlar adetim yarın ve dayanamayıp test yaptım sonuca bakarmisiniz ay elim ayağım titriyo resmenEki Görüntüle 1686493
Kızlar adetim yarın ve dayanamayıp test yaptım sonuca bakarmisiniz ay elim ayağım titriyo resmenEki Görüntüle 1686493
Cok cok tesekkur ederim canım inşallah buradaki herkez bu güzel haberi alır bana çok yardımcı oldular çünkü hep dualarımdasın iz canlarimInsallah saglikla kucagina alirsin canim cok sevindim senin adina
Aminnn canım benim inşallah kan değerlerimiz normal cikarda yani testin gazabı uğramak istemiyorumgözün aydın canımmm allah sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin inş.
Aaa aslında süper fikir bu güzel olur eminimBak eğer varsa bi avm falan git bi tane minnak patik al güzel bi kutu al içine bişeyler yaz kağıtlara falan patiğin içine de testini koy sana hediye aldım diye ver akşam.. Ben eşime öyle yapmıştım sevincinden ağlamıştı :))
Ne demek canım insan burdan konuştukça rahatliyo benim kasılmalar çok yoktu ama bu sabah eşimle sakalasirken ani bir hareket yaptim o an karnimi alt bölgesine feci bi ağrı girdi daha doğrusu sanci gibi sadece 2 gündür kasıklarım da çok çok çok hafif kesik kesik ağrılarım vardı ama 2 gündür çok hafif mide bulantısı vardı inşallah sende de bebeğin haberdir bunlar kuzum inan dua ederken hep hepimiz için ettim Rabbim hickimsenin aratmasin insallahAyy benim daha 1 hafta varben de rüya görmeye başladım çok fazla ama tabi hamile olduğumu değil de çok rüya görmeye başladım bikaç gündür inşallah hayra alamettir.. Göğüslerime dokunuyorum fazla bi hassasiyetim yok ama akıntım 2 gündür beyaz kremsi gibi.. Bi de sana kramp oldu mu hiç? benim önceki hamileliğimde abuk subuk yerlerime kısa süreli kramplar giriyodu şimdi öyle bişey yok ondan ümitsiz gibiyim biraz aslında ama tabi herşeyin hayırlısı canım çok sağol uzun uzun yazmışsın :*
yumurtlamadan kaç gün önce çalıştınız peki?Ne demek canım insan burdan konuştukça rahatliyo benim kasılmalar çok yoktu ama bu sabah eşimle sakalasirken ani bir hareket yaptim o an karnimi alt bölgesine feci bi ağrı girdi daha doğrusu sanci gibi sadece 2 gündür kasıklarım da çok çok çok hafif kesik kesik ağrılarım vardı ama 2 gündür çok hafif mide bulantısı vardı inşallah sende de bebeğin haberdir bunlar kuzum inan dua ederken hep hepimiz için ettim Rabbim hickimsenin aratmasin insallahkuzum benim ina bende de pek belirti yoktu ve bu ay tam yumurtlama günümde eşimle kusmustuk o yüzden beraberlikle olmadı o nedenle ben olmaz diyodum sakin ümidini kesme olurmu
Haklısın canım kısmet biraz bu işler bak yumurtlamayı kaçırdığın halde kalmışsın, demekki alnımızda ne yazarsa o ben öyle düşünüyorum.. Herşeyin hayırlısını versin bize Allah'ım.. Herkesin dileği kabul olsun inşallah en kısa zamandaNe demek canım insan burdan konuştukça rahatliyo benim kasılmalar çok yoktu ama bu sabah eşimle sakalasirken ani bir hareket yaptim o an karnimi alt bölgesine feci bi ağrı girdi daha doğrusu sanci gibi sadece 2 gündür kasıklarım da çok çok çok hafif kesik kesik ağrılarım vardı ama 2 gündür çok hafif mide bulantısı vardı inşallah sende de bebeğin haberdir bunlar kuzum inan dua ederken hep hepimiz için ettim Rabbim hickimsenin aratmasin insallahkuzum benim ina bende de pek belirti yoktu ve bu ay tam yumurtlama günümde eşimle kusmustuk o yüzden beraberlikle olmadı o nedenle ben olmaz diyodum sakin ümidini kesme olurmu
Ayy bu takvimi bende kullanıyorum Ama günleri işaretlemiyorum yumurt bir gün öncesiydi benimkide :)Canım kullandığım takvim görüntüsünü atıyorum ayin 30 u yumurtlama günüm kalp olanlar birliktelik zamani
Saol canım benim inşallah en kisa zamanda sende güzel haberini alırsın canım amin dualarımdasın sizde varsınız zatenHaklısın canım kısmet biraz bu işler bak yumurtlamayı kaçırdığın halde kalmışsın, demekki alnımızda ne yazarsa o ben öyle düşünüyorum.. Herşeyin hayırlısını versin bize Allah'ım.. Herkesin dileği kabul olsun inşallah en kısa zamandaSenin de bebeğini sağlıkla kucağına alıp büyütmeni nasip etsin inşallah Keyfini çıkar eşine sürpriz yapp
vee.. 15.10 de adet oldum geçen ayy anıymış neredeyse günlerimiz 28 gün döngüm bu ay 10.11 deydi ama kırmız karttAyy bu takvimi bende kullanıyorum Ama günleri işaretlemiyorum yumurt bir gün öncesiydi benimkide :)
Ben her belirtiyi yazıyorum günlük çok yardımcı oluyo unutmam diyosun ama unutuyorum canım bence devamli not al yani ben ilk gaz sancim in ne zaman başladığını bile soyleyebilirimAyy bu takvimi bende kullanıyorum Ama günleri işaretlemiyorum yumurt bir gün öncesiydi benimkide :)
Canim tebrik ederimmm Allah kucagina saglikla almayi nasip etsinBogabilirsin canım çünkü bende burdaki bıçok kişiyi bogmustumcanım ben 3 gun once rüya kendimi hamile görmüştüm ondan beri kendimi hep hamile zannediyordum adet günüm yarın benim ve normalde adetten 2 gün önce goguslerim siser ve hassasiyet olur ama şimdi 2 hafta önce şişti öyle çok agri felan da olmadı yani çarşamba gününe kadar herşey normaldi ama iki gündür göğsüm deki silikte indi hassasiyet te bitti ama adet oldum zannediyodum devamli wc ye gidiyodum ama şeffaf akintim vardı birde bu sabah mide bulantisina uyandım aklıma ilk gelen bunlar kuzum sen sor ben cevaplarım inşallah en kisa zamanda de sen başkasının sorularını cevaplarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?