Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ayy benim daha 1 hafta var ben de rüya görmeye başladım çok fazla ama tabi hamile olduğumu değil de çok rüya görmeye başladım bikaç gündür inşallah hayra alamettir.. Göğüslerime dokunuyorum fazla bi hassasiyetim yok ama akıntım 2 gündür beyaz kremsi gibi.. Bi de sana kramp oldu mu hiç? benim önceki hamileliğimde abuk subuk yerlerime kısa süreli kramplar giriyodu şimdi öyle bişey yok ondan ümitsiz gibiyim biraz aslında ama tabi herşeyin hayırlısı canım çok sağol uzun uzun yazmışsın :*

Teşekkür ederim canimcim çok saol ya elim ayağım titriyo resmen bakalım eşim ne yapacak aksama
Bak eğer varsa bi avm falan git bi tane minnak patik al güzel bi kutu al içine bişeyler yaz kağıtlara falan patiğin içine de testini koy sana hediye aldım diye ver akşam.. Ben eşime öyle yapmıştım sevincinden ağlamıştı :))

bende ne kadar çok pozitif idrar testi görmüştüm.Daha rüyalar çıkmadı.Ama sen yinede kan testi yaptır.Kesinleşssin canım

Evet bende onu dicektim ondan sordum aynı yerde mi çalışıyorsunuz diye

Nota da Babacım ben geliyorum yaz :)):):):):)

Ne demek canım insan burdan konuştukça rahatliyo benim kasılmalar çok yoktu ama bu sabah eşimle sakalasirken ani bir hareket yaptim o an karnimi alt bölgesine feci bi ağrı girdi daha doğrusu sanci gibi sadece 2 gündür kasıklarım da çok çok çok hafif kesik kesik ağrılarım vardı ama 2 gündür çok hafif mide bulantısı vardı inşallah sende de bebeğin haberdir bunlar kuzum inan dua ederken hep hepimiz için ettim Rabbim hickimsenin aratmasin insallah kuzum benim ina bende de pek belirti yoktu ve bu ay tam yumurtlama günümde eşimle kusmustuk o yüzden beraberlikle olmadı o nedenle ben olmaz diyodum sakin ümidini kesme olurmu

yumurtlamadan kaç gün önce çalıştınız peki?

Haklısın canım kısmet biraz bu işler bak yumurtlamayı kaçırdığın halde kalmışsın, demekki alnımızda ne yazarsa o ben öyle düşünüyorum.. Herşeyin hayırlısını versin bize Allah'ım.. Herkesin dileği kabul olsun inşallah en kısa zamanda Senin de bebeğini sağlıkla kucağına alıp büyütmeni nasip etsin inşallah Keyfini çıkar eşine sürpriz yapp

Canım kullandığım takvim görüntüsünü atıyorum ayin 30 u yumurtlama günüm kalp olanlar birliktelik zamani

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-12-16-33-49.png
    250,6 KB · Görüntüleme: 107
Saol canım benim inşallah en kisa zamanda sende güzel haberini alırsın canım amin dualarımdasın sizde varsınız zaten esimde dün tutturmustu neden bizim bebeğimiz olmuyo bi problemi var acaba doktora gidelim deyip durdu şok olur galiba

Ayy bu takvimi bende kullanıyorum Ama günleri işaretlemiyorum yumurt bir gün öncesiydi benimkide :)
Ben her belirtiyi yazıyorum günlük çok yardımcı oluyo unutmam diyosun ama unutuyorum canım bence devamli not al yani ben ilk gaz sancim in ne zaman başladığını bile soyleyebilirim

Canim tebrik ederimmm Allah kucagina saglikla almayi nasip etsin
bi kac gun once bu belirtilerini yazmistin ekstradan birde usuyorum dedigini hatirliyorum yanlissam duzelt lutfen.
Sana cvp yazcaktim bence hamilesin diye ama eger olmazsa umitlendirmek istememistim. Bekleyip gormek istedim ve hakli ciktim kendimce. bendede aynilari olmustu cunku. Cok sevindim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…