- 19 Nisan 2015
- 1.560
- 3.359
- 83
Hosbuldum canim gunaydin.Dun kirmizilarin acilisi geldi bugunde kendisi gelir. Cok umutluyduk bu ay ama neden bilmiyorum olmamis
Aynen canimHadi ya
Aynen canimo gecenkinde ilk kez korunmamistim olmustu ama kimyasal sifirlandiktan sonra cok sık olmasada bi iki kez oldu oda ya yumurtaya denk gelmedi yada bi aksilik var.
Bu regl bitsin daha sık denemeyi dusunuyoruz yine olmazsa sorunu arastircam
Cok sagol canim benim. Hayirlisi Allah tan. Ben yine daha yeni yeni husranlarla karsilasiyorum uzun zamandir isteyip bekleyenlere benden once nasip olsun. Hemde dusmeyeninden sagliklisindanOy canım benim üzülme nolur. İnsan ne kadar da çaresiz hissediyor kendini bu durumda seni çok iyi anlıyorum. Senin o güzel canın sağolsun, olur be gülüm yaşın genç. Bir gün gelicek bu yaşadıklarını tebessüm ile anlaticaksin inşallah
Tamam canim bu yumurta takibini en iyi nasil yapabilirim nasil denk getirebiliriz ov.testimi kullansam ne onerirsin shojimyok sorun canım ya sık deneyin olur bu ay bence de bide kafaya takma
Tamam canim bu yumurta takibini en iyi nasil yapabilirim nasil denk getirebiliriz ov.testimi kullansam ne onerirsin shojim
Tamam canim birde onu deneyerek degerlendireyimovu testi kullanabilirsin canım ben internetten aldım birde akıntılarını takip edebilirsin..
Kesinlikle ben burda bu kadar rahat anlatabiliyorum kendimi çünkü günlük hayatta bile anlamıyor çevredekiler :/insallah gelmez de bebiş haberin geliiir :) Rabbim hepimize nasip etsin , çok iyi anlayabiliyorum seni herkes te anlayamıyo işte keşke insanlar anlayışlı olsa hepsi :S
Anladım canım izin zamanında denk getirin günleride önümüzdeki ay inşallah o zaman :)perihan08 yok daha gelmedi ama gelicek. Sancilarim çok fazla ve aşırı gerginim. biz eşimle karar verdik burda bebek istiyorum klinikleri var bir ara oraya gidip konusucaz bakalım nolucak. Anca önümüzdeki ay gideriz çünkü bu haftasonu eşim gelemiyor ve bu ayın sonuna izin başlıyor . Artık bende ciddi ciddi üstüne düşücem!
Bende bu ay yumurtlama akıntısı bittikten sonra ovu testinde pozitif çıktı. Yani söyle düşün , normal bir yumurtayı kirdigimizda önce akı çıkıyor sonra sarısı değilmi :) bizlerdekide öyle bir şey işte. Ben geç kaldım tutmadı inşallah sizde işe yarar. Birde bir sorum olucak bu B12 vitamin mi neyse ne işe yarıyor veya vücuttaki eksikliği gebe kalmaya engelmi? Bilgisi olan varmı ?
Hadi ya çok üzüldüm benimki gelmiş gibiHosbuldum canim gunaydin.Dun kirmizilarin acilisi geldi bugunde kendisi gelir. Cok umutluyduk bu ay ama neden bilmiyorum olmamis
Kesinlikle ben burda bu kadar rahat anlatabiliyorum kendimi çünkü günlük hayatta bile anlamıyor çevredekiler :/
Insallah canim. Iyi yapmissin gitmemekle. Simdi bata kac gunun varHadi ya çok üzüldüm benimki gelmiş gibibir sonraki döneme inşallah bende gitmedim mr a zaten çok acil değil diye
Kızlar aynı adet olcakmisim gibi Karnım agriyo ve midem yanıyor birazda bulanti var ama adetim e 3 gun var ve günüm hiç Şaşmazsizede böyle birşey oldumu
Beş gü n kaldı canım senin? Sen kimyasal mı yaşadınInsallah canim. Iyi yapmissin gitmemekle. Simdi bata kac gunun var
Kesinlikle öyle ben istediğimizi bile söylemiyorum artık hiç bişi yokmuş gibi davranıyorumburda hepimiz hemen hemen benzer seyleri yasadıgımız için birbirimizi anlayabiliriz ama dışardaki en yakınlarımız bile anlayışsız davranıyolar anlayamazlar yani, insanın psikolojisi bozuluyo ve belli etmemeye çalışmak daha da yıpratıyo günden güne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?