Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar size bir sorum olucak biraz önce tuvalete gittiğimde pedimde pembemsi, kahverengi gibi bir leke gelmiş. Sonra peçeteyle sildim tertemiz hiç bir şey yok. Bu ne olabilir sizce , Yerleşme kanaması böyle bir şeymi :KK17:

Kızlar size bir sorum olucak biraz önce tuvalete gittiğimde pedimde pembemsi, kahverengi gibi bir leke gelmiş. Sonra peçeteyle sildim tertemiz hiç bir şey yok. Bu ne olabilir sizce , Yerleşme kanaması böyle bir şeymi :KK17:

Bata ne kadar var canim senin. Adet kanaman boyle başlamıyorsa normalde, yerleşme kanamasi olabilir. Yumurtlama hangi gündü. Yumurta dollendikten 7-10 gun icinde rahme yerleşiyor

Canım yumurtlama 30-31 inde oldu. Birde benim adetim hiç böyle başlamaz belkide bu ilk olur bilemem :) bakalım devamı gelicekmi. Ayy heycan yaptım :KK17:

Beni çok hararet basıyor, birde bu gün sol kasığıma yolda yürürken kramp girdi . Digerleride adet belirtilerinin aynısı. ben hala adet gelecek diyorum ama çok tuhaf bir şeydi :(

Back