Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

evet cnm. ama kızımın gözyaşlarını görseniz o yüzden ona mutlu haberi vermek için sabırsızlanıyorum. inanın ilkinden daha sabırsızım ve heyecanlıyım

inşallah Rabbim daha fazla aratmaz da güzel kızınız da hemencik abla oluverir. İsteyen herkese gönülden dua ediyorum.

hoş buldum canım, normalde yarın öbür gün olması lazım ama bakalım, her ay olduğu gibi bu ayda boşa ümitlenmek istemiyorum hayırlısı.. sen ne durumdasın canım

Benim 3. denemem olacak bu ay şimdi adetim bitmek üzere canım bu ay çok çalışıcas

Benim sağ kasıkta adet sancısı başladı offff ve belim

bel ağrısı ve kasık sancısı yerleşme beşirtileri olabilir her ihtimale karşı dikkat et kendine, olmama ihtimali de var tabii hepimiz için geçerli bi ihtimal bu ki üzülmek umutsuzlanmak olmadan durmadan istiyeceğiz Rabbimden, vereceği hiç bişey O'na ağır gelmez yeterki en hayırlı zaman gelsin.. :)

Sağol canım çok tatlisin ama 15 aydır deniyoruz yasamadigim belirti kalmadı, geçen ay adetim 1 hafta gecikti yani o da hayatımda ilk defa başıma geldi :) inşallah senin dediğin gibidir ama ben bu sancıları santim santim tanıdım artık . Rabbimden umut kesilmez , bizde şükür deyip bekliyoruz işte

ümit kesilmediği için umutlanıyoruz işte, inançlı insanlarız çok şükür.. ama beklediğimiz için kendimizi çok dinliyoruz ve belirtiler varmış gibi oluyo gercekten psikolojik olarak.. ben sana kafana takma stres yapma demicem çünkü stres yapmadan nasıl beklenir inan ben de bilmiyorum artık

Ya test yaptım şimdi negatif geçen ay altı gün kala silik çizgiydi hiç olmadı bu ay çok üzgünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…