Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bişey farkettim kızlar gebelik testi yapıp pozitifi gören topikten resmen koşarak uzaklaşıyo kızlar nasıl bıktılarsa artık biz demirbaşlardan :)

Bişey farkettim kızlar gebelik testi yapıp pozitifi gören topikten resmen koşarak uzaklaşıyo kızlar nasıl bıktılarsa artık biz demirbaşlardan :)

E napsınlar şekerim burda artık onlarda haklı hamile kalan hamilelikle ilgili topiklere gidiyor, tabi arada gelip hal hatır sorsunlar bekleriz

Selam kızlar ben de uzun zamandır bu topiği takip ediyorum ama bugün artık girip yazmak istedim daha tutamadım kendimi :)
öncelikle Rabb'im isteyen herkese hepinize gönlünüzdekini en hayırlı en güzel tez zamanda nasip etsin..
ve evet ben de farkettim de pozitifi gören bi daha uğramıyo sanırım :) kim olsa aynısını yapar heralde.. Ben de umutla Rabbimden isteyip hayırlı zamanlarda bekleyenlerdenim.. Rabbim nasip etsin herkese insallah

Hoşgeldin canım sen ne durumdasın bat ne zaman?

Hoşgeldin canım sen ne durumdasın bat ne zaman?

hoş buldum canım, normalde yarın öbür gün olması lazım ama bakalım, her ay olduğu gibi bu ayda boşa ümitlenmek istemiyorum hayırlısı.. sen ne durumdasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…