- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
Kızlar bu gece rüyamda bir yunus balığı yavrusu kucağıma zıpladı. resmen bana gülümsüyordu. onu sevmemi istiyordu. sağa sola dönüyordu kucağımda. Bu nedir ki ....
kızlar BAT' daha erken adet oldum ya strestenmi bende gebelık beklyıordum8 kasımda adet oılmam gerekıyordu ancak dün adet oldum
Kızlar benim bugün ki ovülasyon testimde ikinci cizgi birinciden daha koyu çıktı peki bu ne demek oluyo
Teşekkürler cnm zaten kac gündür cift cikio die calsyrz demekki calsmara devam :)hemen çalışmalara başla demek oluyoçok iyi zaman demek cnm
Herkese merhaba, az önce üye olarak aranıza yeni katıldım.
Perihan Hanim, hamileliginizi kontrol ettirmeden kesinlikle MR'a girmeyin derim ben, doktora bu şüphenizi dile getirirseniz hemen kan testine yönlendirecektir sanıyorum.
Teşekkürler cnm zaten kac gündür cift cikio die calsyrz demekki calsmara devam :)
Kızlar bu soğukta ev taşıyoruz ya öff offf
Kızlar bu gece rüyamda bir yunus balığı yavrusu kucağıma zıpladı. resmen bana gülümsüyordu. onu sevmemi istiyordu. sağa sola dönüyordu kucağımda. Bu nedir ki ....
Hoşgeldiniz grubaa öncelikleHerkese merhaba, az önce üye olarak aranıza yeni katıldım.
Perihan Hanim, hamileliginizi kontrol ettirmeden kesinlikle MR'a girmeyin derim ben, doktora bu şüphenizi dile getirirseniz hemen kan testine yönlendirecektir sanıyorum.
Az kalmış canım dayan olmaz diye bişi yok bence inşallah hamilesindirKızlar ya akıntı olmadan hamile olduğunu öğrenen varmıdır . Ben ovulasyon da çift cizgiyi gördükten 15 saat sonra falan ilişki yaşadım, sonra akıntı küt diye kesildi. Yumurtaya geç kaldım diye düşünüyorum ama akıntı pat diye gidince acaba mı diyorum. 10 unda olmam lazım!
Az kalmış canım dayan olmaz diye bişi yok bence inşallah hamilesindir
kızlar 2 aydır ovulasyon testleri bi işe yaramadıaz önce kırmızı geldi.bi daha yumurta takibi neyim yapmam.bi dolu para verdim.cumartesi 2.aşılama için görüşmeye gidiyorum hayırlısıyla.yada tüp bebek.dualarınız benle olsun
Günaydın kızlar hayırlı cumalar
kızlar biley dıcem dün demiştim ya size adet oldum diye erken geldi demiştim adet bugün kesildi bu nasıl bısey anlamafım benBayağı erken gelmiş.. Adet olduğuna eminsin değil mi? Yani sadece lekelenme değil ?
kızlar biley dıcem dün demiştim ya size adet oldum diye erken geldi demiştim adet bugün kesildi bu nasıl bısey anlamafım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?