İnşallah canım çalışıypruz ama bakalımçok geçmiş olsun cnm allah isteyen herkese sağ salım gebelik nasip etsın
Yani oladabilir olmayadabilir ama bildiğim kadaryla ilk başlarda değilde genelde beş altı haftalıkken başlar mide sıkıntıları ama sizin farklıda olabilirrMide yanması yada ekşimesi adet öncesi bir belirti olabilirmi ?
Benimde ayin 11 adet günüm canim sabirsizlaniyorm ins olurAyin 10 unda adet günüm, zaman geçmiyor hatunlarr.. Belirtiler var ama boş ümitte olabilir.. Zaman yaklaştıkca umut kayboluyor
Benimde ayin 11 adet günüm canim sabirsizlaniyorm ins olur
Nasil bir test eczaneden mi aldin canim bende alayim inan gunler gecmiyo oyle sabirsizmİnşallah hayırlı haberlerimizi veririz canım birbirimize. 4 gün önce kesin sonuç verdigini söyleyen bir test aldım.. Cuma yada cumartesi sabahı yapacam testi nasip olursa
Clearblue dijital erken hamilelik testi canım.. Gerçekten zor geçiyor zamannNasil bir test eczaneden mi aldin canim bende alayim inan gunler gecmiyo oyle sabirsizm
Clearblue dijital erken hamilelik testi canım.. Gerçekten zor geçiyor z
Bende alayim bari sende nasil belirtiler var test yaptirdin mi hic cnmClearblue dijital erken hamilelik testi canım.. Gerçekten zor geçiyor zamann
Baya ileride tekrar yapinca sonucu bizimle paylas canim ins hamilesndrkızlar merhaba erken gebelik testi yaptım fakat testi yanlışlıkla düşürdüm sonra 2. cızgı cıkmadı anlamsızca içini merak etdip açtığımda 2. cızgının bukadar ileride olduğunu gördüm sizce??????????
Bende alayim bari sende nasil belirtiler var test yaptirdin mi hic cnm
Anladm canim sende benim gibisn cok istiyorsun benimde dusunmekten kötü hissediyorm hamile degilsem cok üzülürüm sağ kasigimda agri var sol mu olmasi lazm bide pempe lekeler yok bazen akinti oluyo birazBelirti çok var ama başka birşeyde olabilir tabii :-(
Mide yanması ekşimesi başladı, ayaklarıma gramplar giriyor, kasıklarımda agrı var, pembe lekelerim oldu ama geçti gibi şuan.. Var daha birşeyler ama psikolojik olabilir diyip büyütüp sonrada hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum :-(
Henüz test yapmadım erken diye, haftasonu yapacam nasipse, hayırlısı bakalım.. Eczaneden aldım testi canım
Ben bir kere hamilelik yaşadım ama herkeste farklı belirtiler oluyor, kiminde hiç olmuyormuş.Anladm canim sende benim gibisn cok istiyorsun benimde dusunmekten kötü hissediyorm hamile degilsem cok üzülürüm sağ kasigimda agri var sol mu olmasi lazm bide pempe lekeler yok bazen akinti oluyo biraz
Kızlar bugün ki ovülasyon testim dahq koyu sanki şimdi böle çıkınca ne olmuş oluyo fazla bilgim yok ondan soruyorum bugün calsma mı yapmam gerekio
Canım şöyle bi topic var ben burdan baya bi bilgi edindim istersen bi göz at http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-hamile-kalan-arkadaslar-bakarmisiniz.405596/Kızlar bugün ki ovülasyon testim dahq koyu sanki şimdi böle çıkınca ne olmuş oluyo fazla bilgim yok ondan soruyorum bugün calsma mı yapmam gerekio
Kızlar bugün ki ovülasyon testim dahq koyu sanki şimdi böle çıkınca ne olmuş oluyo fazla bilgim yok ondan soruyorum bugün calsma mı yapmam gerekio
Anladm canim sende benim gibisn cok istiyorsun benimde dusunmekten kötü hissediyorm hamile degilsem cok üzülürüm sağ kasigimda agri var sol mu olmasi lazm bide pempe lekeler yok bazen akinti oluyo biraz
Tesekkur ederim cvp için..24 saat içinde yumurtan çatlayacak demektir cnm. en kısa zamanda çalışmalara başlayın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?