- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 133
- 27
Kızlar benim de bat dün du hala adet olmadın 5gün önce kanda 1.20çıkmıştı şimdi hasta olmadım oysaki ben günü günü ne olurum strest filan hiç etki etmez bana.[/QUOT
Kızlar benim de bat dün du hala adet olmadın 5gün önce kanda 1.20çıkmıştı şimdi hasta olmadım oysaki ben günü günü ne olurum strest filan hiç etki etmez bana.[/QUOT
Bir kaç gün daha beklesem mi ki bilemedim ki canım ya hala kupkuru ztn ya hiç olacak gibi hissetmiyorum dün acayip ahirim vardı adet sancısı oldu deyip lavaboya koşuyor dün hiçbirşey yok inşallah olmam yaaGebelik testi yap hemenninşallah bebis geliyodurrr
Canım 5gün önce verdiğg teste 1.20çıkmıştı ya insan umutsuz oluyo birazYap canım hem için rahatlar benimde düşük yaptığım gebeliğim de adet günüm de sancım oldu koşarak lavaboya gittim Eyvah adet oldum baktım bi şey yok test yaptım silik çizgi kan verdim 32 çıkmıştı neyse bak yani belirtiler aynı bence bi test yap derim ben
Henüz yaptıramadım ben dün nöbetim vardı, bu sabah çıktım işten gidemedim, yarın gidicem inşallahCanım sen kan testi yaptırdın mı
Bak benim bu sabahki testim de bu Adete 3 veya 5 gün var Eki Görüntüle 2045519
Haklısın sen bilirsin ama umutsuz olma
Haklısın sen bilirsin ama umutsuz olma
Canım çok net çıkmamış burdaHaklısın sen bilirsin ama umutsuz olma
Kızlar üstteki cuma günü yaptığım test, alttaki bu sabah. Normalde adet günüm yarın. Testin markası miratech. Bi bakar mısınızzz?
Bide regl olma belirtilerim var, karnımın sızlaması gibi.. sanki her an olcak gibiyim..
var gibi sanki birşeyler ama daha net bir resim çekebilir misinPozitif mi acaba
En net bu8
var gibi sanki birşeyler ama daha net bir resim çekebilir misin
Var gibi kızEn net bu
Teşekkür ederim yorum yaptığın içinVar gibi kız
Canimm bencede var hayırlı olsunTeşekkür ederim yorum yaptığın için
İnşallah vardır canımCanimm bencede var hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?