Bence yeni yerlesiyor kanaman mi varki aklina dusuk geldi cnm bol dinlenKızlar 26. Günüm kan verdim beta hcg 8 cıktı. 5 üzeri hamile diyor ama 1 haftalığa denk geliyor. Düşük mü yapıyorum ki acaba
Kanamam yok ama sanki az sonra adet olacakmışım gibi. Son on gündür korunuyoruz yeni olur mu gebelik bilmiyorum. İlk düşüktü bemim ondan kafamda kuruyo da olabilirim canım.Bence yeni yerlesiyor kanaman mi varki aklina dusuk geldi cnm bol dinlen
Yerlesirken o agri normal ben 4 ayligim hala sanki sokulecek gibi oluo bazenKanamam yok ama sanki az sonra adet olacakmışım gibi. Son on gündür korunuyoruz yeni olur mu gebelik bilmiyorum. İlk düşüktü bemim ondan kafamda kuruyo da olabilirim canım.
Sağol canım sen de sağlıcakla al bebeğini inşallah kucağına. Umarım güzel şeyler paylaşırım burdan.Yerlesirken o agri normal ben 4 ayligim hala sanki sokulecek gibi oluo bazen
Olur neden olmasin ins saglikla tutunur 2 gun sonra kanda tekrar bakti 16 ve ustu cikarsa korkma cnm
Insallah caniim dualarim seninle 2 gun sonra sabah ilk idrarinla test yap silik cikarsa artmistir deger hemen kan ver bu zaman zarfinda kesinlikle stres yasak agir is yapma bol su ic ve mumkunse dinlenSağol canım sen de sağlıcakla al bebeğini inşallah kucağına. Umarım güzel şeyler paylaşırım burdan.
Sağolasın canım.Dinlenmeye çalışıcam teşekkür ederim tavsiyelerin için. Pazartesine kadar kanamam falan olmazsa direkt kan veririm.Insallah caniim dualarim seninle 2 gun sonra sabah ilk idrarinla test yap silik cikarsa artmistir deger hemen kan ver bu zaman zarfinda kesinlikle stres yasak agir is yapma bol su ic ve mumkunse dinlen
Insallah olmaz guzel haberlerini bekliyorum cnnSağolasın canım.Dinlenmeye çalışıcam teşekkür ederim tavsiyelerin için. Pazartesine kadar kanamam falan olmazsa direkt kan veririm.
Bence cok erken yapmissin canim 8 gunde cikarmi blmiyorum ki biraz daha beklemelisin yada sabah kalkar kalkmaz yapKizlar 10 Agustosta deneme yaptik aradan 8 gun gecti. Kasiklarim, belim acaip agriyordu bacaklarimda oyle. Bugun 20 liraya ve 4 liraya iki tane gebelik testi aldim. 20 liraliga kiyamadim 4 liraligi yaptim ama sonuc yine negatif
8 gun sonra cikma ihtimali var mi ? Bos yere mi uzuluyorum ?
Birde miyom var bende bu hamile kalmama engel olur mu ?
Sizler iliskiden kac gun sonra cift cizgiyi gormustunuz ?
Cok soru sordum farkindayim kusura bakmayin
Miyomu hiç bilmiyorum ama gebelik adet geçmeden kanda bile zor çıkıyor, beta hcg nin bu kadar kısa zamanda idrar testine geçmesi zor gibi gözüküyor. Bence o yirmi liralığa hiç kıyma adetin geçince yaparsın :) Ben de aceleciyim ama stresten başka bir sey getirmedi bugüne kadar.Kizlar 10 Agustosta deneme yaptik aradan 8 gun gecti. Kasiklarim, belim acaip agriyordu bacaklarimda oyle. Bugun 20 liraya ve 4 liraya iki tane gebelik testi aldim. 20 liraliga kiyamadim 4 liraligi yaptim ama sonuc yine negatif
8 gun sonra cikma ihtimali var mi ? Bos yere mi uzuluyorum ?
Birde miyom var bende bu hamile kalmama engel olur mu ?
Sizler iliskiden kac gun sonra cift cizgiyi gormustunuz ?
Cok soru sordum farkindayim kusura bakmayin
Ben de bir vajinusmuslu olarak seni anlıyorum. Geçmiş olsun bu kadarını başarmışssın ya bebiş de olur inşallah. malesef adet geçmeden anlaşılmıyor gebelik.Kizlar hayirli cumalar size biseu sormak.istiyorum 1 yillik evliyim ve vajinimusum son gunlerde biraz iliskide cok cok iyiyim penisin bi kismini alabiliyorum neyse ki yumurtlama donemlerim de iliski oldu yani tamami penisin iceri girmesede oldu yani spermler falan icindeydi disarida hicbir sperm yoktu 2 seferdir böyle yumurtala tarihim den buyana o sekilde devam ediyoruz ama benim adetime suan 13 gün var ve goguslerim kasiklarim cok agriyor nirnalde bu göğüs acimasi adetime 1 hafta kadr olur normalde bu kdr erkenden gogslerim acimaz cok istiyorum vajinimus olarak
Sen nasil atlattin vajinimusu hamilemiain sendeBen de bir vajinusmuslu olarak seni anlıyorum. Geçmiş olsun bu kadarını başarmışssın ya bebiş de olur inşallah. malesef adet geçmeden anlaşılmıyor gebelik.
Atlattım cok şükür. Tedavi oldum, hamile kaldım ama düşük oldu. Şimdi tekrar bebek istiyoruz.Sen nasil atlattin vajinimusu hamilemiain sende
Sen vajinusmuslu musun?Sen nasil atlattin vajinimusu hamilemiain sende
Miyomu hiç bilmiyorum ama gebelik adet geçmeden kanda bile zor çıkıyor, beta hcg nin bu kadar kısa zamanda idrar testine geçmesi zor gibi gözüküyor. Bence o yirmi liralığa hiç kıyma adetin geçince yaparsın :) Ben de aceleciyim ama stresten başka bir sey getirmedi bugüne kadar.
Evet 11 aydir olmado başı girdi bisey olmadi yani tam anlamonda bitliktelil yok bizde ama bu ay bir başka yani bosaldigingnda eşim icime bir sıcaklık oluyor ve hic disari çıkmıyor normalde yani deneme siralarinda iliskiye grmye calisirken biz hep disari cikardi illaki bu ay öyle bsy yok cok da bebek isdiyoruzSen vajinusmuslu musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?