Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

benim bugun tam 27.gunumde geldi acaba adetim duzenemi giriyor insallahda oyledir bnde yarin dktora gitmeyi dsnyrum baklm artik ona gre tedaviye bslayacgm insallah gelecek aya kismet olur artk belirtileri kafaya takmak yok taksamda her belirtiyi gebelige yormayacagim allhm insllh bu ay nasip eder

İnş canm bnm dr görün haberlerini bekliyorm

kizlar hayrli sabahlar dun regl oldum hafif sulu pembeydi bugunde dunden haric dahada gelmedi yerllesme kanamasi yasayan varmi acil cevaplarmisiniz

İnş canm bnm dr görün haberlerini bekliyorm
canm yeni bir doktora grndum sadece ustten bakti politikist varmis dedi korkmana gerek yok gebelige engel degil dedi ama esim doktoru sevmedi iki hafta snra eski dktoruma grncem sen de durumlar nasil

canm yeni bir doktora grndum sadece ustten bakti politikist varmis dedi korkmana gerek yok gebelige engel degil dedi ama esim doktoru sevmedi iki hafta snra eski dktoruma grncem sen de durumlar nasil
Kuzum çok ağrılı geçiyo bnm bu ay sanırım aşılamadan dolayı pazartesi görüncm bnde dr a

hadi hyrlisi canm bnde bu ay sogan kurune baslayacagim insllh gelecek ay biz isteyenler hepimiz hamile kaliriz

İyi geceler arkadaşlar bende bu foruma daha önce yazdım bu ay klomen tedavisi gördüm ve çatlatma iğnesinin 12. Gunu bugün daga gebelik testi yapmadım sabredebilirsem adet gunun kadar yapmayacağım inş Rabbim bu ay kandil yüzü suyu hürmetine meleklerimizi gönderir.. Bundan 5 ay önce kürtaj oldum artık yavrumu kucaklamak istiyorum.. Sağ kasığımda batmadan başka belirttim yok birde akıntım yok ama sanki sürekli bi ıslaklık hissediyorum inş bebiştir

İnş kuzum Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin isteyen herkese versin aratmasın

Kuzum çok ağrılı geçiyo bnm bu ay sanırım aşılamadan dolayı pazartesi görüncm bnde dr a
bnm dun sulu pembe geldi bugun leke leke geliyor hamile olsam doktor gorurdu ama bu neyin belirtisi bacaklarim ve kollarim agriuor asiri ayakta fzla duramyrm

İiyi geceler kizlar.....29 u adet gunm.gaz sancisi..idrarda beyaz-seffaf tortu ve sol kasigimda batma var...ve yanaklarim da al basmasi gibi birsey

Canm sen dr dan memnun kalmadığını söylemiştin başka bi dr a görün bakalım belki de hamilesindir hayırlısıyla
ama dktorda iyi bir doktr hmile olsam gorur eski doktorumda tecrubeli onn hkkndada iyi seyler dydum bklm iki hfta snraya randevumu aldm eski doktorum icin

ama dktorda iyi bir doktr hmile olsam gorur eski doktorumda tecrubeli onn hkkndada iyi seyler dydum bklm iki hfta snraya randevumu aldm eski doktorum icin
Bilmiyorum ki kese hemen görülmüyor falan diyolardı ya ultrasonda görülmesi için üç dört haftalık olması gerekmiyor mu ben mi yalnış biliyorum

kizlar hayrli sabahlar dun regl oldum hafif sulu pembeydi bugunde dunden haric dahada gelmedi yerllesme kanamasi yasayan varmi acil cevaplarmisiniz
Benim öncekindé olmadı ama bunda oldu. Önce kahveler geldi. Tamam dedim adetim 5 gün önce gelio. Bi iki gün sürdü . Sorma bi gün kırmızıya döndü tamam dedim başladı .. sonra bi kesildi ki hiç gelmedi . Bat günü 4 gün geçince öğrendim kuzumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…